Scudo Sports

' soma için belgrada ''

Sezer abi ben de bakırköyden geliyorum. Sabah beraber gidebiliriz Barbaros Meydanına kadar. Size de uyarsa.

Scudo
etkinlik saati çok erken değilmi? hem saat 21:00 kadar karanlık çökmüyor..sonuçta uzaktan gelecek adam saat 5 te yola çıkmalı...etkinlik öğlen olsa pazar uykusunu aldığımız için daha dinç oluruz..sırf bu yüzden sabah etkinliklerine katılmıyorum

saat 04.47 evet şimdi kalktım , saat 07.30 da kadıköy beşiktaş iskelede olacak dostlarımı alarak ,karşıya geçeceğiz,
09.00 hareket ederiz duruma göre 10.00 .

Saat 08.45 Barbaros Meydani'nda anitin hemen yaninda ayaklarimi uzatmis sizleri bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Hepinizden özür diliyorum, geleceğimi söylemiştim, gelmeyi çok da istiyordum ancak sabah uyanamadım. Tekrar özür diliyorum.

ozan dostuma teşekkürler,özer kardeşime teşekkürler bu gün 3 kişi idik , belgrad yerine sıkı bir eğim aldık,tarabya yokuşu iyi idi fazla mesafeyide uzatmadık kısa tuttuk

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi kusura bakma gelemedim sabahin saat 5 inde beni uyandiran dis agrisi yüzunden gelemedim

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

Bende çok gelmek istedim fakat bisikleti yeni aldığım için elimde uygun iç lastik yama vs hiçbir şey yoktu. En önemlisi kask'ta alamadım daha. Yolumda uzak teçhizat olmadan yola çıkmadığım için katılamadım. Allah izin verirse inşallah bir daha ki buluşmaya katılıp tanışmak isterim.

@Gökhan Semiz

özer kardeşimde, kask yoktu ama mesafeyi kısaltmamım bir nedenide
yorulmuş olması ,evet özer dostum 17 yaşında daha çok genç genede onun azmine hayran kaldım tarabya eğiminde,,,

@Kudret Kurtcebe

Özer kardeşimi bende tebrik ediyorum. Azmi devam ettikçe daha iyilerini başarır inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
Bir hedef belirdiğinde belirli bir noktadan sonra geri dönüş yoktur. O noktaya da erişmek gerekir. Çünkü hedef belirmiştir. diyor Kafka
Ta başından sonuna kadar hedefine varan kişilerin azimlerini kutlarım.

@MEHMETALİ

bu hedef benim için ct günü saat 04.30 da evden çıkarak 99 km sonra 16 km eğim ile boğuşarak 1300 rakıma ulaşmak ve 16 km inerek son 72 km 'yi devirip 206 km 'ye ulaşmak 13 'üncü sefer kartepe turu evet hedef benim için hep kartepe idi bundan sonrada ora olacak .

@Kudret Kurtcebe

Çok teşekkür ederim Kudret abi. Senin tavsiyelerin sayesinde daha rahat ve kaliteli bir sürüş yaptım. Her şey için teşekkürler. Kask, eldiven vs. aldıktan sonra offroad çalışmayı çok istiyorum. Yardımcı olursanız da çok mutlu olurum.

@Özer Koç

özer senle çalışma yapacağız ama kask alman lazım senle belgrada gideceğiz ve toprak yola gireceğiz yalnız bunun için önce kısa mesafelerde çalışma olur bunuda sen ferdi olarak bence yapmalısın ,bu ferdi çalışma 50 km de olmalı düz yol olabilir ve sonra eğimli 50 km 'lik etaplarda bu gün toplam 48 km oldu sana fazla yazmış olabilir,

@Kudret Kurtcebe
Elimden geleni yapacağım Kudret abi. Haftalık kaç km yapmam lazım antreman için?

@Özer Koç

ct günü boş isen sahilde yani bisiklet yolunda 50 km bi parkur çıkart kendine gidiş ve dönüş ora emniyetli florya tarafları tabi,şimdi malesef bu gün gördün durumu,yolların daralmasını ,sabah çok erkenden çıkmak lazım belgrad antremanı için, en azından sabah erken çıkılır ise hengameden kaçarız ,dönüşte ise aynen maslaktan çıkarız ,dönüş ortaköyde rezalet çünki,,evet belgrada gidene kadar zati 30 km gitmekte geldiğin yeride hesaplar isen 40 km olur sana şimdi toprak hemen olmaz ,evet önce sirkeci -florya sahillerinde düz yol çalışması yap bisiklet yolunda tabi ,

merhaba. ben de turunuza katılmaya niyetliydim, aksilik çıkar gelemem diye yazmamıştım. saat 08,35 gibi Barbaros Meydanı'na geldim, en azından 8-9 kişilik bir kitle bekliyordum ki yanlarına gideyim, ama anıtın arkasında bankta ayaklarını uzatmış bişeyler okumakta olan genç arkadaş da pek tur havasında görünmediğinden birşey sormadım :) neticede o saatlerde ordaydım ama buluşamadık, sizin sayenizde güzel bir boğaz turu yapmış oldum ben de. katılan herkesin ayaklarına sağlık. selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
@mevlüt yılmaz
Sanırım o ayaklarını uzatmış kişi ben oluyorum mevlüt abi. Yanlış yerde bekliyormuşum. Kudret abiler iskele tarafında bekliyorlarmış. Benim yüzümden gelemediyseniz çok üzgünüm.
ü

@Kudret Kurtcebe

Tamam kudret abi. Uygulayacağım önerilerini.

• Beğen
Tepkiler: mevlüt yılmaz
Kudret abi kimse gelmese sen durmaz tek tabanca gidersin her etabı.

Lumia 520 cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri