Scudo Sports

solüsyon ne işe yarar?

bikermiker

Aktif Üye
Tepki
231
yama yaparken herhangi bir yapıştırıcı kullansam olurmu? mesela bally de aldığım soğuk yama içindeki soüsyonun yaptığını yapar mı?

Scudo
Ici kirmizi hazir yamalari Bally yapistirmiyor ne yazik ki, solüsyonu kullanmaniz gerekiyor.

Ancak dogru teknikle, ic lastik parcasi ve Bally'yle cok daha saglam yama yapabilirsiniz.

ya of böyle böyle ufak tefek şeyler hep kafama takılıyor. deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorum çoğunu. çok teşekkür ederim.

bi saçma soru daha.

yolda karşılaştığım bir bisikletçi yanında taşıdığı yedek içlastiğin çürümesinden şikayet etmişti. paket halindeki hiç açlımamış iç lastik de çürür mü? paketi açıp pudralamam falan gerekir mi? sonuçta paket hava alıyor olabilir.

Kalitesine göre degisir saniyorum. Su zamana kadar hic ic lastik cürütemedim. Öyle fazla da ic lastik degistiren birisi degilimdir.

Ayrica pudra cürümeye bir etki etmez, olsa olsa yapismasini engeller.

nemini alacağı için çürümesini engelleyeceğini düşünüyorum. neyse çok teşekkür.

bi de şu derdim var:
rubleyle tekerlek arasındaki şu plastiği (adını bilmiyorum) çıkarmak istiyorum.

http://img125.imageshack.us/img125/6602/1003712zd8.jpg

rahatsız edici gelen sesin bu plastikten olduğuna karar verdim. zaten diğer bisikletlerin fotoğraflarına baktım, kimsenin bisikletinde bu şey yok. sanırım zincir atarsa sıkışmasını engelliyor. şimdi bunu çıkarmak için rubleyi sökmek gerekiyor. iki adet kurbağacık anahtarla tutabiliyorum sanki bastırsam sökebileceğim. ama elimdeki malzemeyle tekrar takabileceğime emin değilim. ne yapsam bilemiyorum. bisikletçiye mi götüreyim? diyarbakırda kaliteli bi bisikletçi var mıdır? bisikletimi herhangi bir bisikletçiye götürmeye korkuyorum. bu işlem profesyonellik ister mi?

evet onu düşündüm. malzemenin yapısını bilmediğim için tam kıramazsam daha beter olur diye tırstım. aman neyse benden günah gitti kırıyorum, olmazsa yarın bisikletçiye götürürüm artık.

Gecmis olsun :)

Yalniz hatirlatmakta fayda var, bu plakalardan bazilarinin en alt cemberinde metal bir destek olur, onlari bu sekilde ayirmak soz konus degil :)

Geri