Scudo Sports

Solisyonsuz yama elimi ne hâle getirdi

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.212
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
2 gün sonra kamplı tura çıkacaktım en son şişme yatağı incelerken delindiğini fark ettim solisyonsuz yama yapacaktım nasıl olduğunu anlamadım elime yapışmış çek babam çek canım acıdı hemencecik komşumuz olan Dr. Mehmet amca ya gittim bant çeker gibi çekti ve etli deri banda yapışmış halde elinde kaldı hayatımda böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum ve elim bu haldeIMG_20181221_010205.jpg
Yama takımı da bubisiklet-yama-seti-solusyonsuz-kaliteli.jpg

Sizlerinde başına böyle birşey geldi mi?

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Scudo
Geçmiş olsun..
Tamirat ve özellikle solvent içerikli yama-yapıştırıcı türevi ürünleri kullanırken eldiven kullanmak şart.

Geçenlerde bi bisikletçiden aynısını almıştım nasıl çalışıyor diye merak edip üzerindeki bandı söktüm üstüne elimle bastırdım ama kurumuştu esnettiğimdede cam gibi parçalandı bende üzülmüştüm o kadar para boşa gitti diye cebimden giden yanlızca 10 lira oldu ama şanslıyım görüyoruzki sizin şansınız yaver gitmemiş :uzgnm: en yakın zamanda iyileşmeniz dileğiyle geçmiş olsun

Teşekkür ederim lastiği ayarlarken nasıl oldu da elimin üstüne yapıştı o anlamadım lastiği yakarak yapışıyor bunlar çok güçlü daha önce kaç tane başka markanın kullandım böylesini ilk defa gördüm anam dan emdiğim süt burnumdan geldi resmen

Sıcak suyla yada fön makinesi ile çıkıyormu ?

@eyupozturk

Gecmis olsun oncelikle ama sn. @eyupozturk'un dedigi dogru. Tekere yapistirsaniz yolda birakmayacakti demek ki.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Yaşadığınız olay benim bile canımı yaktı. Geçmiş olsun.

Yama çok iyiymiş anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@YoldakiyabaniGecmis olsun. Acil sifalar...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuh. Ne kadar güçlüymüş

geçmiş olsun yama gerçekten başarılıymış

Geçmiş olsun.Yamanın şöyle bir videosunu buldum.Gerçekten bayagı ince ve esnek olduğundan nereye yapışacağı belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
Doktor komşunuz keşke o kadar sert şekilde çekmeseydi, deriyi koparmadan da çıkarmanın yöntemi bulunurdu mutlaka.

Geri