Scudo Sports

Sol göğsümde bi ağrı "ama kalp değil"

@Rehavet

Gerçek mi şaka mı anlamadım doğrusu. Gerçek ise, rahatsızlığını burada paylaşıp rahatlamaya çalışan bir insana söylenecek laf değil, şaka ise de, yine aynı nedenden söylenecek laf değil. Belki rahatsız olan kişi ile olan samimiyetiniz bunu yazmanıza olanak sağlıyordur, bilemiyorum, bilemediğim (bilemediğimiz) için de yine, garip karşıladım.

Scudo
nalet olasıca yakı beni çok fena yakıyor. ilk defa kullanıyorum. böyle olacağını bilseydim kullanmaz evde sıcak bişeler koyardım bu ne yeeeaaafaşladkjsşf
@7haiku kendisi benim abim olur :D bakma birbirimize böyle çok takılırız

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Bence bu konu burada konuşularak zaman kaybedilecek bir konu değil. En kısa sürede doktorunuza gidip gerekli kontrolleri yaptırmalısınız... Sağlık şakaya gelmez.

@chnkrmz

:) Âlemsiniz yav :D

Başka bir forumda da "başım ağrıyor tümör mü?" gibi bir başlık gördüm bugün :confused:

canımı sıkmadıkça doktora gitmeyi pek sevmiyorum. başı ağrıyan hastaneye gidiyo hep boş kalabalık.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
yakılar çok güzel dir. kendisi düşmeden sen çıkarmaya kalkarsa ağda görevi yapar kaymak gibi olursun. bırak kendi düşsün.

Sırttaki kulunçlardan oluyor olabilir benim öyle oluyor.

benim gibi kollarınızı şekilden şekle sokup adeta bir balerin edasında uyuyorsanız, uyku esnasında uzun süre aynı pozisyonda kaldığı için ağrı yapar. kendimden biliyorum. ama normal insan gibi uyuyorsanız orasını bilemem, doktora gidin :)

bir de uzun zaman şınav çekmeyip, birden yüklenince böyle ağrı oluyor. sizinki o da değil, o olsa zaten kendiniz farkına varırdınız. siz iyisi mi bi doktora gidin.

Doktordan uzak dur.. Doktor tavsiyesi
(Dikkat: espri içerir..)

sandalyede koltukta otururken arkaya dogru esnemeye calistiginda ya da ellerini arkada birlestirip esneme hareketi yaptiginda gogus kafesinde orta kisimda ozellikle bir kutleme catirdama hissi oluyor mu ?

arkıdşiler ve abiler ablalar. göğüs ağrım geçti. şuan gene derin bi nefes aldım evet geçti. tekrar kendimi gerdirerek bi nefes aldım şuan gene ağrı yok.
yakının etkisi var belkide bilmiyom ama bidaha o şeyi kullanmıcam :booo::booo: en azında kılların yoğun olduğu yerde kullanmıcam :booo::booo:

geçmiş olsun... bisiklet kullanırken rüzgar montlarından kullanmak lazım galiba.. en azından çok terledikten sonra..

aynı şey bana da oldu.
doktora gittim kalpten gitmeden önce :D
meğerse bronşlarım mıydı diyaframım mıydı neydi o iltihaplanmış.
ilaç kullanarak 3-4 günde geçmişti.

Geri