Scudo Sports

Sol böbreğim alındı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@halil ibrahim duran

O ayetler sizi bağlıyor belliki beni değil. Bana tabiat kanunlarından bahsedin, bilimden bahsedin. Mesela 30 gün boyunca 20-22 saat susuz kalmanın sonuçlarından bahsedin. Yaz mevisimi bırakın kışın bile tahammül etmek imkansız.

Scudo
Geçmiş olsun. Bende geçen yıl böbreğimden ameliyat oldum. Benim kitlede baya büyüktü, 9cm. Fakat benimki böbrek ile ciğer arasındaydı. Sizinki böbrek içerisindemiydi? Allah şifa versin.

Oruç konusuna gelirsek; Nedense tutanlar değilde hep tutmayanlar dert eder :)

Loading %61..

Arkadaslar konuyu baslik uzerinden devam ettirirseniz daha uygun olacak.oruc tutulur tutulmaz kisiyi baglar ama bu ay ayni zamanda baris ayidir sulh ayidir inanan icin kutsal bir aydir. lutfen baslik konusu uzerinden gidelim konuyu kilitlemek zorunda kalmayalim.

Konu sahibinden özür diliyorum başkalarının yorumlarını alıntı yaptığım için. Öncelikle geçmiş olsun. Doktorunuz ne derse onu uygulamanız yararınıza olur...

@Ali Uzel
Vay be. Demek 30 günlüğüne günde tek öğün yemek yiyen, su içen insanlar organlarını bozuyor. Literatüre geçer bu cümleleriniz; ama tıp değil saçmalıklar literatürüne...
@Ferhat Köse
Konu başka bir yere sıçramış ama toparlanır kısa sürede. Arkadaşın bahsettiği beslenme alışkanlıkları üzerinde tartışılabilecek bir konu olduğu için alıntılamaktan çekinmedim. Kendisinin "tahammül edilemez" olarak nitelendirdiği olaya isteyerek veya istemeyerek uzun müddetler maruz kalan bir sürü insan var ve sağlıklarında bir sorun yok. Bu tip yorumlara da itibar edilmemesi açısından müdahale etmek gerekiyor yeri geldiği zaman...

@Ali Uzel

Dediğim gibi ayetler sizi bağlamıyor ise zaten lafı uzatmaya gerek görmüyorum.
Sadece insanların iman, inanç ve yaşantılarına DİL UZATMAYIN VE SAYGI GÖSTERİN.
Sağlıklı bir insanın sırf oruç tuttuğu için organ yetmezliği sebebi ile organ iflası ile karşılaştığını hiç duymadım ve görmedim

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri