Geçen gün şöyle bir şey düşündüm..Antreman yaptığım yer de,uçurumlar filan var..Başım döndü ve uçurumdan düştüm diyelim..Her yerim kırık,her yerim kanıyor ve hareket edemiyorum..Beni de orada bulunan 3-5 tane köpek gördü..Ne olacak?O köpekler beni diri diri yer mi,yemez mi?Yiyebilirler,çünkü onlara karşı koyacak durumda değilim..
Dün bu bölgedeydim..Bahsettiğim yer de değil,daha ilerisinde,3 tane köpek gördüm..
Issız bir yerde durdum..Bir şeyler yedim,biraz dinlendim..Yaklaşık 20 dakika oradaydım..Hazırlandım,geriye dönerken,sol tarafımda dağın yamacında,aralarında 10 metre filan olan 3 tane köpeğin bana baktığını gördüm..Meğer beni izliyorlarmış orada..Aklıma bir iki gün önce düşündüğüm şeyler geldi,''ne o,beni yiyecek misiniz?'' dedim ve ilerledim..
Bugün,ufak bir çakım var,onu sele altı çantama koydum..Yanımda ufak bir pompa da var..İki ve dört ayaklı köpekler için hazırlıklıyım ama dediğim gibi,bir kaza filan geçirsem,ayvayı yerim..
Türkiye,bizim gibi bisiklet sporuyla filan uğraşanlar için çok tehlikeli bir ülke..Her an başımıza her şey gelebilir..
Dün o köpekleri gördüğüm yerde,silah sesleri filan da duydum..Biri domuz mu avlıyor,yoksa artistlik olsun diye havaya mı ateş ediyor,bilmiyorum..Mermilerin,köpeklerin,şirret insanların arasında spor yapmak,tamamen akıl dışı,irrasyonel bir şey ama vazgeçemiyoruz işte..
Küçük bir kulübe yapmışlar..İçine 20 tane güvercin koymuşlar..Kulübenin başında 3-4 tane çocuk ve direğe bağlanmış bir köpek..Bir de bu köpeğin başında serbest takılan bir köpek..Durdum,çocuklarla biraz konuştum..Köpekler delirdi..Beni yiyecekler...Çocuğun biri ''zincir olmasa abiyi yiyecekler'' dedi zaten..Burası dağ başı da değil..Bir büyükşehirin merkezi..Köpekler öyle bağırdı ki,çevredeki apartmanlardaki herkes bu bağırmaları net olarak işitmiştir..
Ondan sonra beyin göçü filan..Beyin nasıl dursun burada?!