SEYYAH OZİ
Daimi Üye
- Tepki
- 641
- İsim
- Özkan
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu konuyu baştan sona takip ediyorum ve okudum bir iki kelamda ben laf ediyim bari bizim başımızdaki ( a parti veya b parti) herneyse siyasetçilerden birş çıkıpta şu hayvanlarla ilgili projemiz var demiyor hep maddesel ve insan (sözde) için hizmetlerimiz projemiz var diye toto yırtıyorlar bu hayvanların bu hale gelmesine biz sebep olduk öncelikle bunu kabullenmemiz gerek suçlu aramaya kalkarsak işin içinden çıkamayız. Belediyeler kendi aralarında birim kurup sıkaktaki hayvanları toplayıp bakımları ve beslenmeleri için yer bulmak zorundalar kimse bana bunun maliyetli olacağından bahsetmesin kıçıkırık düzce belediye başkanı oassat otomobili beğenmemiş audi almış kendi keyiflerine ve gösterişlerine parayı buluyolar hol parada devletin parası barınaklarda bu hayvanlara ölene kadar bakmak zorundalar, zorundayız bunları zehirlemekle uyutmakla olmaz bu iş her petşopa giden hayvanları oyuncak olarak görüyor olmaz o hayvana kimlik verip takip ediceksin sokağa terk etmiyeceksin istanbulda olanlar bilir göçbeyli tarafına gidin yğzlerce başıboş köpek var yaz aylarında bunlar doğurup çoğalıyor önümüze yavru köpekler çıkıyor keşke imkanım olsada alıp bakabilsem ama olmuyor malesef bu hayvanları kışırlaştırmakmı gerekiyor bilmem örnekler verilmiş başka ülkeler nasıl çözüm bulmuş araştırılıp bunu hayata geçirmek gerek, barınak yetersizse büyükleri yapılmalı bu hayvanları öldürmek onları uyutmak çözüm değil