@Jandero
Değerli büyüğüm ben görüşümü belirttim 2. mesajımda da bakış açımı açıkladım, alta da ekliyorum, bana ya da görüşüme saygı duymayabilirsin. Çok yanlış olduğunu düşünebilirsin hatta istersen forum yetkililerine de şikayet edebilirsin.
Ama 2. mesajım diye belirttiğim şeyde bakış açımı şu şekilde belirtmeye çalışmıştım;
"Herhangi bir felakette 10 tane insan, 3 tane köpek, 1 tane eşek, 1 tane yılan, 2 keçi, 3 tane de kediden ilk olarak imkanım olursa 10 adet insanı kurtarmadan diğerlerine geçmem ama 10 adet insanı kurtardıktan sonra canım pahasına diğerlerini de kurtarmak için elimden geleni yaparım.
Benim için insan hayatı bu noktada üstündür."
Benim düşüncem bu.
Yanlış şeyler de düşünüyor olabilirim.
Size söylediğim gibi bu benim bakış açım herkes böyle düşünmek zorundadır demedim.
Aydınlatırsanız sevinirim dediğiniz için yazıyorum yoksa inanın polemik yaparak konuyu kirletmek haklılığımı ispat etmeye çalışmak gibi bir kaygım yok çünkü ben haklı olduğumu iddia etmiyorum.
Ama lütfen yanlış anlamayın ben hayvanları, canlıları sevmeyen birisi değilim zaten yazdıklarımı bu amaçla yazmadım.
İş başta bir arkadaşımızın geçirdiği kazaya geçmiş olsun temennim ile başladı benzer bir olay yaşadığımı anlattım sonra bu noktaya geldi.
Sizinle ya da benim gibi düşünmeyenlerle hiç bir sorunum olamaz.
Bilginize.