Scudo Sports

Sokağa ve trialsa devam

Scudo
Custom chopper benim acaip hoşuma gidiyo burdada vardı bi kaç mağazada...
Trials denediniz mi chooperla?:D:D

Bu arada sizin rampayı kıskandım valla bizimki bu kadar uzun ve yüksek değil hemde çok dik bizimki...
Bu resimdeki çok daha zevklidir...

Bu arada artık fotolar kesmiyo video istiyoruz;)

rampalar güzel gözüküyor ama açıları pek iyi değil canın 180 yaptığı rampa geriye doğru gitmeye başladı bigün biz üstündeyken yıkılcak valla

@artofriding

Fatih (isim yanlışsa özür dilerim) arkadaşımız çok karizmatik çıkmış bu foto da.

Buyrun benim :)
Sağolasın kardeşim, foto makinası geç yakalamış olsa da kaya yürüyüşü (rockwalk) hareketi yaptığım belimin hareketinden belli oluyor.

@athletic

Ellerinize ayaklarınıza sağlık,çok güzel.

arkaslar keske antalyadada boyle rampa ve sızın gıbı arkadaslar olsa antalyada ugrasan 1 bmx 1 de benım graffty var ınsanın kalabalık olsada yapsam dıyesı gelıyor..bende zaten sadece hafta sonları ılgılenıyorum veya gecelerı saat 9 dan 10 dan sonra sokaklar bosaldıgı zaman ama tek abasına nereye kadarr..demi size basarılar dılıyorum hada yasımız genc canım antalya ya gelırsenız mutlaka bulusalım yazın guzel olur buralar:bilmiom:

can emegıne saglık dostum sımdı resımlere bakınca elımızde olup ta kullanmadıgımız rampalar canaklar hızlandırılar aklıma geldı onları degerlendırmak lazım hatırlattıgın ıcın sagol

Canlar yüreklerinize saglık.Sanırım hiçbirşey için geç değil.Neden olmasın diyorum.Biraz çaba ve gayretle bunu başarmak mümkün olabilir.
Paylaşım için içten teşekkür ediyorum.

'''Biz hayatı seviyoruz çünkü düşlerimiz var.'''

Can abi biz teşekkür ederiz, tabiki geç değil.Bisikletin de kaliteli, iyi bir model.Uğraşınca çoğu yapılabiliyor.Görüşmek üzere.

ya amortsor ıle rockwolk zor olmuyo mu bn trial de hep duzmasa kualnırm ve 2 gunde bır eyılrı ama cok daha rahat yparsn o harektlerı bence:)

Evet düz maşa şart, amortisörle trials sıkıntı ama bu sporu ne şartlar altında yaptığımı bir bilsen :)
Trials yapmak için katettiğim yol 100km.

Geri