Scudo Sports

Şok'a girdim ve olanlara inanamazsınız...

@emre_s hangi şok bizim oraya yakın

Scudo
Kazara sworks görseydin başlık ne olurdu tahmin bile edemiyorum ..... :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
sele ayarı hatalı biraz öne eğik, sanırım o yüzden gördüğünüze inanamadınız değilmi ?

Bilmiyorum bir tek ben mi öyle sandım ancak fotoğrafa 2 kez bakıp cidden kuzu aradı gözlerim.Hayvan olanlardan.Nedense bisikletleri sonradan fark ettim :D

Güzel bir haber. Nerde bisiklete binen görsem bisiklet ne olursa olsun içim kıpır kıpır oluyor. Burada da şok market çalışanları her marketin çalışanları tüm insanlar bisikletlensin. Bisiklet kültürü me kadar çoğalırsa o denli mutluluk duyuyoruz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@emre_s
Gerçekten şok a girmişsin bence sen yarın bi doktora görün o sana baksın :huhuu::huhuu:

@dhyana
Aynen ben de öyle sandım başta :D:D

Demek ki bu konu başlığı iyi bir seçim olmuş :)
Yarın yolumu uzatıp tekrar bakacağım ve oradaki görevlilerden birine soracağım.

@gmfaruk
:D bim başlığı girdiğimi görürsen benimdir girmezssem zaten senin hiç olmamıştır :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
arkadaş market bisikleti bunlar demek istiyo.. kullanıcıları bilir beni ilgilendirmez. kulvarımız farklı :)

GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE GM NERDE

Abi nasıl bi yeteneğin var market olan şok u hastalık olarak zannediyorlar bebeği bisiklet değilde canlı anlamışlar kuZuyuda bisiklet yerine hayvan zannetmişler vallaha yetenek bu abi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri