Scudo Sports

Şok Haber.

gerçektende kask çok önemli, havalar sıcak bunaltıcı oluyo diye çoğu zaman bende takmıyorum ama bundan sonra daha hassas olucam kask konusunda, arkadaşımızada büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Scudo
@serdar canıbeyaz

allah korumuş arkadaşı bende çok çektim taksicilerden bi tur düzenleyelim yanlız bunun adı taksici tokatlamak olsun nerde ayı varsa taksici oluyor iyileride var ama çok az kazaların çoğunluğuna bakın taksici başımdan bir olay geçti taksideyim taksici rampada ışıklarda bayan sürücünün dibine kadar girdi neyse bayan aracı kaydırmadan kalktı dedim neden bukadar yaklaşıyorsun aracın arkasına günü kurtarıyoruz dedi
nasıl yanı dedim araç geri kayınca tampona vuruyor alıyorum 150... 200 kadar sonra 10 liraya yaptırıyorum dedi arkadaşına düşünün artık kimlere emanet canımız ve sokaklar ve caddeler aman allahım..

Arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Allah korumuş. Acil şifalar.

Korkmaz, insan müsveddeleri sarmış her yanı.

çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim allah kimsenin başına vermesin

Büyük geçmiş olsun. Neden bu kadar inat ediyoruz kask takmamak için ya?

@Bora TİRKİ

Çok geçmiş olsun geçenlerde bende yaptım bir kaza kaskım vardı ilkin kafamı sonra dirseklerimi vurdum asfalta kafam sağlam ama sol kolumkırıldı verilmiş sadakamız varmış çok geçmiş olsun sizede!tek olur inşallah!

Geçmiş olsun gerçekten kask takmak çok ama çok önemli bisiklette kask arabada emniyet kemeri

büyük geçmiş olsun. İstanbul trafiğindeki taksicilerin ne yapmaya çalıştığını bi anlayabilsek zaten hayatın sırrını çözmüş olucaz sanırım.

Bora haber ve uyarınız için kendi adıma teşekkür ederim. Bizzat, dikkatlerinizin çok önemli noktalar olduğu kanısı ve bilincindeyim.

Arkadaşıma da büyük geçmiş olsun diyorum. Allah acil şifalar versin inşeallah.

Büyük geçmiş olsun.Onur kardeşimize acil şifalar dilerim gerçekten üzüldüm.Bu sıralar hep kaza hep kaza.Bu insanlar bu kadar mı dikkatsiz bencil insafsızca araç kullanır.Yapıcağımız tek şey hep çok dikkatli ve kasksız çıkmamak başka yolu yok.Lütfen çok dikkatli olalım...

Açıkçası çok üzüldüm.. ancak bu tür olayları birçok açıdan ele almak lazım.. ne yazıkki demicem ama türkiyede ve istanbulda yaşıyoruz gerçekten her adımımızda çok temkinli kontrollü olmak zorundayız... insanlarımız çok tuhaflaştı bizle ilgisi bile olmuyo birçok kazanın olayın.. ancak bizle ilgili olan konulardada gerekli özveriyi dikkati fazlasıyla vermemiz gerekiyor.. bu tür haberlerin oluşmamasını yürekten temenni ediyorum.. çok geçmiş olsun onur kardeş acil şifalar dilerim.. aman kasksız çıkma aman...

Çok geçmiş olsun en kısa zmanda iyileşmesi dileğiyle....KAza gelıyorum demıyor ondan dolayı kask ve eldıven bısıkletın ayrılmaz demırbası olmalıdır....

Tekrar tekrar geçmiş olsun. Arkadaşlar burada önemli bir noktaya değinmek lazım. Herkes kask alın diye habire uyarıyor; fakat yalnızca uyarmak yetmiyor. Bugün kask fiyatları, malesef kaskın işlevini kavrayamayan insanları da kask kullanımından soğutuyor. Bu kördüğüm ancak satıcı bisikletseverlerimizin fiyat konusunda yapacağı teşviklerle çözülebilir.
Ama ne olursa olsun sağlığınızın ekonominizden çok çok önce geleceğini de unutmayın.

Kask kullanın ve kullanılmasına teşvik edin!

Geri