Scudo Sports

Şok Haber.

çok geçmiş olsun ne olursa olsun kask şart olduğu her seferinde karşımıza çıkıyo tabi sadece kask değil tümü

Scudo
Şaşırdım ve çok üzüldüm. :( Umarım kısa zamanda ayağa kalkar. Büyük geçmiş olsun. Bu sporu bu ülkede yapıyorsanız arkanızda bile gözleriniz olmalı.

ve o taksici yarın yine trafikte...

kaskı bisiklet takmış, bisiklete bir şey olmamış, keşke arkadaşımız da taksaymış.

geçmiş olsun arkadaşa.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
@Faruk ÇUBUKCU

Karışıklık olmasın, Oğuz değil Onur :)

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Onur' un kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve yine aramızda görmeyi temenni ediyorum. Çok rahatsız edici bir olay. Bora' nın kask konusundaki düşüncelerine harfi harfine katılıyorum. Unutmayın, ülkemizde heryer maganda kaynıyor ve serseri mayın gibi yollarda geziniyorlar, bu yetmezmiş gibi yollarında durumu malum, bi gün geçtiğiniz yol öteki gün bambaşka bir şekle dönmüş olabiliyor:(

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşa.. İnşallaha bir daha böyle kazalar yaşanamz..:(

Onur kardeşime büyük geçmiş olsun, dün gece Oğuz bana bu haberi verdiğinde büyük şok yaşadım, insanın ilk başta inanası gelmiyor, çok daha ciddi bir durumun olmaması sevindirici. malesef trafikte bu tip şeyler her an olabilir lütfen bisiklet üzerindeyken günlük yaşantınızdan 10 hatta 100 katı daha fazla dikkat edelim. zarar karşıdan bize gelecek evet ama bizim tek elimizden gelen dikkat etmek.
Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar.

İstanbul trafiğinde bisiklete binenler daha dikkatli olmalı bence.

ÇOK KÖTÜ OLMUŞ YA acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.Bencede herkes bir xtr arka aktarıcıdan önce kendine sağlam bir kask almalı.İnşallah bidaha böyle olaylar olmaz.

Çok geçmiş olsun. Lütfen kask olmadan çıkmayalım arkadaşlar.

Geri