Scudo Sports

Şok Haber.

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
Böyle bir haber yazmak istemezdim,ama herkesin ders çıkarması için yazma gereği duydum.:boese157:

İstanbul ilinden yarışlara katılan ferdi sporcumuz ONUR KIRTEPE,dün akşam emirgan sahilinde antrenman sırasında kaza yaptı.:(

Olay ; U dönüşü yasak olan yolda, bir taksicinin dönüş yapması sırasında ani fren yapması nedeniyle bisiklet üzerinden fırladı,büyük bir ihtimalle kafası üzerinde sektii.:mad:

Oğuz Özçelik olayı şöyle anlattı." saat 09:15 de sahilde antrenman yapıyorduk,arkamda Onur ile 50 mt mesafe vardı ve yol virajlıydı.Bir ara Onur'un arkamdan gelmediğini farkettim.2 dk yoktu yani.sonra geriye döndüğümde kalabalığın arasında Onur'un yerde kanlar içinde yattığını gördüm.Onur'un bana ilk olarak " bisikletin nerede??" olduğu yönündeki sorusu oldu.Ambulans 10 dk içinde geldi,bu arada bir bayan doktor,ambulans gelene kadar Onur'u kımıldamadan yatmasını sağladı.Hemen hastaneye gidip tüm kontrolleri yapıldı.Şu an sağlık durumu iyi."

Oğuz'a da ben bir soru sordum."Kafanızda KASK var mıydı."

Oğuz'un cevabı ; "benim kaskım yoktu,Onur'un vardı,fakat kask bisikletin önünde takılı idi.Ama bisikletinde bir şey yoktu."

Onur'a çok çok geçmiş olsun.

Fakat kafasında kask olmazsa bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilir.

Ne kadar Profesyonel olursanız olun."Kafanızda mutlaka sağlam bir kask takın.
Kask sizin tek güvenlik noktası"

LÜTFEN KASK TAKINN.

http://img268.imageshack.us/img268/6984/foto221s.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/6700/foto222i.jpg

Scudo
Gerçekten üzücü bir haber. Umarım kalıcı bir sorun yoktur ve Onur arkadaşımız bir an önce iyileşir. Kazanın ne zaman nerde olacağı belli olmuyor. O yüzden bisiklete binmeden önce kaskımızı mutlaka takalım...

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
çok büyük geömiş olsun. Allah hepimizi korusun! sağlık durumunun iyi olması sevindirici ama kaskı gidona takması üzücü. acil şifalar dilerim.

• Beğen
çok büyük geçmiş olsun.
herzaman kaskımızı takalım arkadaşlar.bu trafik böylae olduğu sürece bize rahat yok..

• Beğen
gercekten buyuk gecmıs olsun ayrıca unutulmaması gereken bır husus var taksıcılere gercekten cok dıkkat edılmesı gerekıyor ınanılmaz umursamazlar bır tanesını oylesıne fena dovmustumk bısıkletle onumu kestı dıye dahada mahkemem suruyor.sıkayetten vazgecmıyor gercekten ıs pro olmaktan gecmıyor kaza yapmamak ıcın belırlı ekıpmanları takmanız gerekıyor.tekrardan allah sabır versn bıran once aramıza donmesı umıdıyle..

• Beğen
Acil şifalar. Bugunlerde bu kaza olaylari iyice arttı diger arkadaşlarında belirttiği gibi kask konusunda hassasiyet gösterelim.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun yinede ucuz atlatılmış bir kaza özellikle İstanbul trafiğinde mutlaka kask takmalıyız.

• Beğen
allah daha beterinden korumuşş! çok üzüldüm en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim büyük geçmişolsun

• Beğen
geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa sürede tekrar selenin üzerine oturursun pedal basarsın ve lütfen kask tak

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmen dileği ile,

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Görüldüğü gibi kaza geliyorum demiyor. Kime denk geleceği belli değil. Acemi veya profesyonel farketmiyor. Lütfen önlemlerimizi alalım. :(

• Beğen
Geri