Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@KaanG Madem o günleri yaşadınız niye yazmıyorsunuz %70,80 faizli günleri,batan 15,20 tane bankayı,imf'nin 1milyar dolar kredi vermesine muhtaç ekonomiyi,Abd dışişleri bakan müsteşarı karşısında el pençe duran başbakan,cumhurbaşkanlarını?

Açık ve net söylüyorum kavgalı hale getiren ve bölen sizsiniz , yıllarca "asıl" dınız muhafazakar kesim 2. sınıf vatandaştı şimdi eşit seviyeye gelince zorunuza gidiyor düşman bellediniz bizi.Halbuki bizim size bi düşmanlığımız yok biz gidip kendi tercihlerimizle oyumuzu veriyoruz o kadar.

Kavgalı olmak istemiyorsanız sizin gibi düşünmeyenlerden nefret etmeyin , bu konuda olduğu gibi her yerde onlara ve temsilcilerine hakaret etmeyin kavga oluşmasın , hoş dediğim gibi bana göre bir kavga ortamı yok zira sizi fazla dikkate almıyoruz seçimlerde oyumuzu veriyoruz geçiyoruz.

Scudo
Ne güzel okuyordum esprileri. İşi siyasete döktünüz kirlettiniz konuyu. Üzüldüm bisiklet sevdalısı kardeşlerimin abilerimin burada birbiriyle atışmasına.

Neden bizim Türkiye markaları tasarım, dizayn, konusunda bu kadar geri anlamıyorum, dünya ne yapıyor nasıl yapıyor neden takip etmiyor bu şirketler

Batı insanı konforun peşinden koşar, doğu insanı ise gücün yanında yer almak ister. Bu yüzden bu bisikletin CB için bir şey ifade edeceğini sanmam. Nükleer ve bisikleti harmanlamalarından belli zaten bu tuhaf durum. Siyaset yapmıyorum ama bir tane de nükleer karşıtı hükümet taraftarı görmedim.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
İmf İmf diyen yaşı büyükler 400küsür milyar dolarlık dış borcu da bi anlatıversinler biz küçüklere

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@uqrcnc

Bisiklet kutusunda hediyeymiş sıkıntı yok.

@turkkeyp

Arkasından koşanları görünce aklıma bir şey geldi de neyse ortam müsait değil :)

Oha lan ohaa... Bisiklete binince süremedi ya la...ahahahaha...Kalkışı yapamadı:D
Kırdı hemen sağ sol tarafa...Çocuğa bisiklet sürmesini öğretirsin ya aynen onun gibi oldu:D:D

(link)

Kaç tane koruma koşmuş arkadan komediye bak ya. :D :D

@NedensizPostalar
Çok mu özel biri? :D

Düşündüğümden iyi kullanmış. Çocukluğundan beri hiç kullandı mı acaba?

@Hakan Beşikçi

Mahalledeki zengin bisikletli cocukla kankileri.

Yorumlar üzücü. Birisi bundan da düşer demiş, diğeri düşsün kalkamasın demiş. Kimseyi kınamayın arkadaşlar. Hepimiz ölümlü dünyadayız. Bu forumda her konu açıldığında ölümüne koruduğunuz, uğruna tartışmalara girdiğiniz bisiklete birisi biniyor ve şu yorumlara bakın. Hani sizin için bisiklet hayat demekti ? Her şey demekti ? Sevdiğiniz veya sevmediğiniz kişi olsun bisiklete binince düşsün, kalkamasın demek mi gerekir ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri