Scudo Sports

SLX vites kolu

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Mrb arkadaşlar
(link)
sizce alınabilecek bir model mi?

Scudo
kesinlikle rahat rahat al. ben kullandım ağaçlara vurdum eziyetler ettim. bakımlarını da az yapıyordum ünideyken. iki yönlü de çalışıyor vites kolu. Kesinlikle korkmadan alabilirsin. Çok belirgin farklar bulamazsın. Sadece alt kapak çatlama olayı olabiliyor zamanla. Onun dışında hiçbir sıkıntısını görmedim. He eğer yok bu olmasın xt alıyım mı dersen hiç alma. 9 viteste alacaksan xtr al derim ille de kaşınıyorsan... Onu da hatırlatıyım aktarıcılarda arka aktarıcı özellikle xtr olmayınca hiçbir yanıt alamıyorsun. kol hızlı olsa da birbirleriyle tam istenen şekilde çalışmıyor. Sıkıntı yok çalışmaya çalışıyor. Bir de o yılların xtr'ı vites kolu aliminyum titanyum bazlı bir maddedendir. İkinci el bir xtr aynı paralara da gelebilir. Aklında bulunsun. Az para harcayım işim görülsün sıkıntı yok dersen de slx direk al derim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Yaklaşık 4 senedir deore 10v modelini kullanıyorum en ufak bir sıkıntı yaşamadım aldığına kesinlikle değer.

yorumlar için tşkler
3x10 düşünmüştüm ama extra para gerektirdiği için bununla idare edeceğim.
bisikletimi yükseltiyorum yavaş yavaş
fren sistemi olarak pisayada sıfır satılan ama ucuz yerler var mı?

(link) bu siteyi önerebilirim.(link) bu fren setini tavsiye ederim bütcenizi bilmiyorum fakat aynı şekilde 4 senedir kullanıyorum. Sürüşlerimi çoğunlukla arazide gerçekleştirdim frenler gayet başarılı.

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Geri