Scudo Sports

Slx ruble aynakol zİncİr 3x10 ariyorum

Tepki
16
İsim
GURSEL
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Az kullanılmış temiz ya da uygun fiyatlı sıfır bişeyler arıyorum. 10lu sistemde aradığımı tekrar hatırlatayım. sadece ruble aynakol ve zincir

Scudo
SLX 11-36 ruble ve KMC 10 vites zincir var
Her ikisi de son derece temiz ve sorunsuz
Cyclocross geçiş yapacağımdan satıyorum
ikisi 120 tl

rublenin birkaç resmini görebilir miyim mümkünse? sadece ruble kaç liradır ?

foto ve fiyatı akşam atarım

@alpdilgen

peki bekliyorum. iyi bayramlar.

fotoları size face üzerinden attım

Yakinda benİm 0 a yakin kondİsyondakİ slx donanimi satip xtr ye geÇİcem haber verİrİm sana

@Koray Uyanık

beklerim hocam. ruble için alp dilgen beyle anlaşma sağladık aynakol ve zincir için görüşebiliriz. bir de neden geçiş yaptığınızı sorabilir miyim slx xtr arasında dağlar var mı sizce ?

çok bir bilgim yok hafif olması dışında ama daha kalitelidir sanırım ne bilim pahalıdır vardır bi hikmeti mantığıyla hareket ediyorum galiba:D

ayrıca:

Jant, Dış Lastik, İç Lastik, Göbek (shimano slx olması tercihiyle) almak istiyorum set halinde de olabilir ayrı ayrı da. bir de elinde teny rim (kemik jant) jant seti olan var mıdır acaba ikinci el güzel bişey çıkar mı acaba? zor ama :)

ruble aldım. shimano slx olmak üzere aynakol ve zincir alımım güncel...

aynakol çok temiz evet peki şu orjinalindeki rubena lastikler duruyor mu abicim ? bir de zinciri değiştirdiysen slx zinciri istiyorum :)

rubena lastikler duruyor evet . Yalnız zincir Shimano cn-hg54 deore oluyor sanırım . Ama yinede zincir HG-X olduğundan uyumlu yani

lastik için fiyat araştırması yapmam lazım pek bilmiyorum ne kadar olduğunu

aynakol, zincir ve lastikler için hatta varsa rotorlar için uygun bi fiyat bekliyorum abicim. iyi akşamlar.

ruble aldım. shimano slx olmak üzere aynakol ve zincir alımım güncel...

gidon ve boğazı arayışlarım da var...

koray beyin aynakolu kaçırdık evet yok mu başka temiz slx aynakol :)

10lu sistemde slx aynakol ve slx zincir arayışım devam etmekte.

gidon ve boğaz da tamamdır.

10lu sistemde slx aynakol ve slx zincir arayışım devam etmekte.

tüm parçalar temin edildi. slx zinciri sıfır almayı düşünüyorum 70 lira civarı. varsa elinizde temiz az kullanılmış hemen alayım yoksa bir haftaya kadar sıfır alıp başlığı kapatacam.

istediğim ürün: Shimano SLX Dyna-Sys CN-HG74 10-speed chain

Geri