Scudo Sports

slr 200 Kütahya da artık yollarda... :D

İstanbul'dan memlekete selam..

Gayet güzel olmuş bisikletin, güle güle kullan. Şimdi yola düşmek zamanı.. Bu makine durmak istemez :)

• Beğen
Tepkiler: murat ırmak
Scudo
ilk mesajı ben yazıcaktım murat ya geç gördüm kusura bakma artık ;) o kadar uzun teşekkürü haketmedim ben :) güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle.iyileştirme çalışmalarına duraksız devam ediyoruz ;)

• Beğen
@Önder Tarım

Artık yavaş yavaş devam edeceğim değişikliklere bu ilk hali nasipse daha da iyileştriceğim... Yorumunuz için teşekkür ederim.:in:

@Ahmet Özgen

Sağol Ahmet ... Şu hale getirdimya artık gerisi gelir inş. Kütahyadayım haftasonu karşılaşırız inş , getiriyorum bisikleti.

@muhammed akan

Sağol kardeşim her şey için mekanizma var ama nakit sıkıntısı olduğu için alamıyorum şimdi;) Artık ileriye doğru inşallah.

kazasız belasız sürüşler dileğiyle, Murat
artık yollar seni bekler...

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin... Yol bisikletinin dağda ne işi var :) Şöyle yol manzaralı fotolar da koysaydın fena da olmazdı. Güle güle binin

• Beğen
yol bisikleti ile arazide çamurlu lastiklerle fotoğraflar ilginç olmuş:) güle güle kullanın.

• Beğen
Acil olarak maşanızın değişmesi gerekiyor. O bisiklete, yakışmamış çelik maşa.

Hatta imkanınız varsa, 400-450 gr'lık, çok pahalı olmayan karbon bir maşa alın. 600 gr ağırlık atacaksınız, oldukça ucuza.

Onun dışında çok güzel bisikletiniz, güle güle kullanın :)

• Beğen
Murat Kardeşim;
Gerçekten elindeki imkanlarla şuan için en iyi kombinasyon olduğuna inanıyorum. İnsanoğlunun isteklerinin sonu yok. Zaman içerisinde daha iyisi ve güzeli için sana destek olmaya devam edeceğiz.:in:
Şimdilik kazasız bol pedallı günler dilerim. Maşallah...

• Beğen
Geri