Scudo Sports

Slick ve patlamaya dayanıklı lastik yardımı?

melih3576

Daimi Üye
Tepki
132
Merhaba arkadaşlar,
Ankaradan sipariş etmiş olduğum (Rubena marka-fosforlu-slick-19.90 tl)patlamaya karşı dayanıklı lastiklerimin her ikiside balon yaptılar ve kullanılamaz duruma geldiler.Doğru hava basınçlarına rağmen.Atalarımızın dediği gibi ''ucuz etin yahnisi gerçektende olmuyor''
Sizden isteğim; bana patlamaya karşı dayanıklı,slick,akıcı ve evde roller antremanı yaparken fazla gürültü yapmayacak bir lastik önermeniz.Delta Bisikletle konuştum ve bana CONTINENTAL TRAVEL CONTACT DIŞ LASTİK 26 X 1.75 ( 80 tl)önerdiler.Bu lastikle ilgili görüşlerinizi veya bana alternatif olarak neler önerebileceğinizi öğrenmek istiyorum.Lastik kalınlığı 1.75 olmalı çünkü 2.0 lar uzun yolculuklarda akıcı olmuyor
( kullanım alanım % 90 asfalt ve şehiriçi)

Scudo
hutchinson city slick öneriyorum ben forumdan 2. el aldım patlamaya karşı sert şeridi var diken gibi şeylerden etkilenmiyor sıfırı 75 tl civarı sanırsam ölçüleri 26- 1.70 kalınlığında.....

• Beğen
Tepkiler: melih3576
ben olsam maxxis detanatör alırdım.26x1.50 boyutlarında.telsiz.hafifliği 450 miydi 500 müydü öle bişiydi.

Schwalbe Kojak gerçekten isteğinize cevap verecek kalitede bir lastik.
3500km'dir kullanıyorum , viraj performansı haricinde memnunum.

Specialized Fatboyu u öneririm...

26x1.25 ebaylar ve patlamaya karşı korumalı özel katman... 10 seneyi aşkındır üretilen ultrakorumalı tek lastik...

Maxxis Overdrive Project'i öneririm..Yol tutuşu mükemmel-hafif-zırhlı...

Selamlar,

Schwalbe Marathon Plus oldukça dayanıklı ve yol tutuşu iyi... Ben Marathon Plus ATB kullandım uzun süre, güzel lastik, diğer marathon türevlerine göre arazide daha iyi , çok ağır ama patlamaya taş tekerlek kadar dayanıklı...

yarış bisikleti için patlamaya karşı en iyi dayanan lastik hangisi arkadaşlar ?

belli bir modeli varmı bulabileceğim ? Zira piyasada adam akıllı çok bir lastik seçeneği yok ?

Benim kullandığım model SuperSportUltra.Sıfırı varmı bilemiyorum ama Continental lastiklerin hamuru diğer lastiklerle kıyasladığınızda gerçekten farklı.

Geri