Scudo Sports

Skoda Markalı Bisikletler Türkiye'de Satışa Sunulacak

VolkanS

Daimi Üye
Tepki
120
Bisiklet
Ghost
Tesadüfen Skoda Fabia3 tanıtımında, Skoda Türkiye Genel Müdürü Tolga Şenyücel'in, Skoda markalı bisikletlerin Şubat ayı itibariyle getireceklerini ve bayilerinde satacaklarını duydum. Bir Skoda sever olarak haberi paylaşmak istedim.

Scudo
Otomobil firmaları genellikle akülü bisiklet üretiyorlar.
büyük ihtimallede Skoda bisikletlerde aynı olur.
Türkiye'de akülü bisiklet pazarı çok geniş değil. o yüzden pek satamazlar bence

Bende haberdarım bu konudan, hatta geçen sene haberim olmuştu. akülü değil canlı kanlı 1 beygir gücünde bisiklet getiriliyor. çokda güzel bisikletleri vardı en son baktığımda.

(link) açıldığından beri siteyi takip ediyorum. Skoda'lar TR'de tutuluyor olsaydı keşke

Gelsin de canlı canlı görelim. Otomobil yetkili satıcısında mı satacak, bisikletçilere mi dağıtacak acaba?..

Bizim sıkoda dediğimiz Škoda'nın aslında şıkoda olduğunu öğrendiğimde ilk aydınlanmamı yaşamıştım.

Bisiklet ürettiklerini öğrendiğimde ise ikincisini yaşadım. :agla:

kadroları kimden alıyorlar ki
yukarıdaki yeşil renkli yol bisikletini mosso ya benzettim

@M.Cevat Bayhan
Skoda bayilerinde satilacakmis

@harun tınas

Videonun son kisimlarinda bisikletten söz ediliyor, yanlış hatırlamıyorsam ktm firmasından alınıyor deniliyordu

@sarper tuncer

Aslına bakarsanız ortalama sağlıkta bi insan 1.2-1.3 civarlarında beygir gücü üretebilir, hatta bazı sporcularda bu değer 2.3-2.5 beygir güçlerine kadar çıkabiliyor :)

Ben BMC istiyorum :agla:

@U BoRa
mecaz ettim yahu :D teşekkür ederim bilgilendirme için :)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
SKODA bisikletler dün saffetin garajında tanıtıldı bende çok merak ediyorum fiyatlarını acaba ne kadarlar güzel bisiklete benziyorlar.

@Yağız Gökmen

bmwden güzel tasarımı ama bir porsche değil :/ karizma yapmış adamlar

Geri