Scudo Sports

Skoda bisiklet satacak!

Dün Büyükçekmece' deki bayide ilk canlı Şkoda arazi araçlarını canlı görme şansım oldu. Sizler için de resim çektim. Şimdilik arazi aracı hevesim yok ama ileride fikrim değişebilir.
Mtb1.jpg

Mtb2.jpg

Scudo
@alperr125
Firma için ruhsat alırken skoda ticaret kime yazılım danışmanlık enerji bakkalliye ulaşım faln diye yazdırmışsa olur tabii

@CeyhanV
Bunlar bisan ihlas biskletlerden iyi. Valla.

@mehmetlevent
Gida tarim hayvancilik kozmetik petrol enerji insaat nakliyat tasimacilik kuyum telekominikasyon araba alim satim otelcilik san ve tic ltd sti :)))))

Yok aslinda ben adamlar calisma firsati buldum oyle sadece ticari unvanlari degildi

Arkadaşlar Altur Skoda bayisinden fiyatları ve özelliklerini aldım pdf olarak yüklüyorum, umarım görünür acemiyim biraz :rolleyes:
Sizce değer mi bu fiyatlara tasarımları çok ilgimi çekti.

Dosyalar

• Bisiklet.pdf
    294,3 KB · Okunma: 47
  • bisikletfiyatlistesi.pdf
    345 KB · Okunma: 51
ilginc, pazarda açıkta yok ama iddialı olmalılarki bu kadar cesitliiğin arasında varolablsinler

Geçen hafta sonu yakından görme fırsatım oldu bu bisikletleri.Bence tasarımı hoş donanımlarının da iyi olduğunu düşünüyorum.Araba bakmak için girdik maalesef bisikletleri deneme şansım olmadı . Bisiklet sektörüne tekrar giriş yapmış olmalarına rağmen fiyatları üzerinde ki donanıma göre sanki biraz fazla geldi bana.

fiyatları çok yüksek, giyim için çorabını aliyim dedim, decathlon un 300 500 serisi arası kalitesi var, değmez yani.

bugün aracım için servisteydim. skoda bisikletlerini hemen kapı girişine konumlandırmış. böyle yeşil yeşilde pek bir alımlı duruyordu. 29 jant, deore vites sistemi, schwalbe lastikler vardı incelediğim bisiklette. bisiklet çok hafif değil lakin gideri var. düz gidon falan çok hoş olmuş. fiyatlarını sordum 3.500-5.000 tl arası değiştiğini söylediler.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Tofaş 1996 sonlarında 100 adet üretmişti bisiklet hatırlayanlar bilir babamda yanlış hatırlamıyorsam gazete küpürü bile duruyordu bulursam fotografını çeker eklerım :)
Skoda biraz geç kaldı sanırım.

mtb 29+ almali miyim ? 2017 Hazirana Kadar Fiyati Ne Kadar Düşer. O Fiyata Daha İyisi Alinabilir Mi ?

Geri