Scudo Sports

Skoda bisiklet satacak!

Neden bisiklet işine otomotiv sektörü el atıyor? Mantığı ne bu işin?

• Beğen
Tepkiler: Aerocycle
Scudo
@mehmetlevent
Çok etken var önde gelenleri:
+marka algısı (aaaa bmw,skoda, audi , mb bisiklet yapmış alalım )
+her işte elimiz var bisiklet bile üretiyoruz.
+yarışlara grup olarak girip önde gelen sporcular ile isimlerini 1. Sıraya yazdirmak.. sonuçta basar parayı alır sporcuyu...

@ömerözeren
Bana sanki "bakın otomobil karşıtı şeyleri des satarız. Bizler sizden daha güçlüyüz" diyo gibiler. Sigara şirketleri uzun yıllar alakasız şeylere sponsor oldular çok şükür artık reklamsız da satışları iyi.

@erhatilla
Biraz beklemekte fayda var karbon bir 29 mtb'ye fabia parası isteyebilir :D

Aslında skoda ilk olarak bisiklet ureticisi olarak ise başlamıştır sinradan motosikler araba vs uretmis olan bir cok alanda faaliyet gosteren bir sirkettir mesela enerji uretim ekipmanlari kontrol sistemleri taahhüt isleri turbin uretimi vs boyle gidiyor diger faaliyet alanlarinda uretimini devam ettirsede auto grubunu vw e satmistir. Enerji uretim grubuda biraz sikintida olup skex diye bir degisik isim altinda devam ederkn o da batti sanirim.

BMW zaten halihazırda satıyor. neden bu kadar heyecan yaptınız ki. :)

Herkese merhaba ben altur da çalışıyorum volkswagen seat skoda markalarını bünyesinde barındıran yetkili servis. Skoda bisikletler bundan 1 ay önce falan geldi showroomlara. Görünüm olarak fena değil ama bence o paraya çok daha iyi bisiklet alınabilir. Skodanın kar amaçlı değilde ürün çeşitliliğini artırma ve showroomlarını renklendirme amacıyla yaptığı bi hamle gibi geldi bana

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Akın1984 Bisikletlerin fiyatları hakkında bilgin varmı. Sitede fiyatlar yazmıyor. Birde sadece dağ bisikleri gözüküyor sitede. Yol bisikletleri türkiyeye gelmedi sanırım.

Fiyatları 1900 ile 4000 tl arası. Evet şimdilik sadece dağ bisikleti var.

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
Tasarımlar süpermiş! Sedona satıp Skoda alırız artık :p

Hangi tarihte satışa çıkacağı bellimi? Bir incelemek lazım...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cagtolga şuan satışta hepsinde varmı bilmiyorum ama şuan altur skoda showroomda var

@Akın1984
@Akın1984 bilgi için teşekkürler, ben İzmir'de ki bayi ile bir konuşayım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cagtolga rica ederim

yurtdisinda satis yapan bir site var mi ben mi bulamadim :(

2 sene once araba fuarinda tanitimi vardi

Çanakkale'de Skoda yetkili satıcısında mevcut ürünler.Şaşırmıştım görünce ama araç bakmaktan gidip yanına incelemeyi unuttum =)

araba alana bisiklet bedava olabilir

Üstüne güzelce markanı yaz, kadro hakkında çok iyi şeylerden bahset ve leş kompanentlerle kazık fiyata sat.

BMW ile aynı stratejiyi izliyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri