Scudo Sports

Skoda bisiklet satacak!

OnurCG

Aktif Üye
Tepki
49
Bisiklet
Salcano
Skoda Türkiye de bisiklet satışa sunacak 27inch ve 29 inch olacak ve 1925tl+kdv başlangıç fiyatı olacak ayrıca 24 ve27 vites uretecekmis

Scudo
Bisiklet büyük pazar oldu artık hemde reklamın iyisi kötüsü olmaz yakında diğer markalarıda görmem mümkün olabilir

Sadece bisiklet değil birçok ekipman ve aksesuar çıkarması da hoş olmuş adamlar sadece bakın biz bisiklet çıkardık alın kullanın dememişler.Formasından taytına suluğundan gözlüğüne kaskına kadar bir bisikletçi için ne gerekliyse onları da üretmişler bu konuda ciddi oldukları kesin fiyatları da diğer bisiklet markalarına göre makul olursa iş yapabilir.

Akraba ile diyaloglarda hayat kurtarıcı bir hamle olur. Sende ne var diye soranlara, 22000'e sıfır Skoda aldım geçen full Dura-ace denilebilir. "22000'e sıfır ha, bayağı iyi almışsın" gibi tepkiler de cabası :)

Süper ya fotolara baktımda, Skoda bizler gibi ortayaşa yakın insanlar için üretmiş modelleri kesin ben skoda alacam :D
Fotolardaki adam ve hanım bizler gibi orta yaşa yakın :D

Skoda 100+ yil once bisiklet uretimi ile baslamis ise, bisiklet yapmanin yabancisi degiller. Ciddi bir bisiklet markasi olacaklar mi, yoksa hazir aldiklari kadrolarin uzerine skoda yazdirip satmakla mi yetinecekler gorecegiz.

Bu arada Skoda cok sayida bisiklet yarisina arac sponsorlugu yapiiyor. Bir sure sonra Skoda bisiklet takimi da gorebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
2000 liradan aşağı alınamayacak yani... o zaman ne diye skoda alayım ki? fiyatları max. 1000$ şeklinde belirleyip bu işe girseler ve kaliteli bisiklet üretseler, herkesçikler de alır yani.

Türkiye'ye geldiğinde lapierre gibi uygun fiyattan verseler iyi olur aslında.

Seri üretim yapmazlar herhalde.

bmw nin de bu gibi bisikletleri var ancak türkiye de maalesef çok nadir

Geri