Scudo Sports

Skate Parklar Ve Bmx Binilecek Yerler

Scudo
istanbulda avrupa yakasında beşiktaşta barboros bulvarı var artı kabadaş gıdışatında da var bıde cokta rabet olmayan yeniköy sahil var

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
arkadaşlar anadolu yakasında özgürlük parkının içinde skatepark var mı?????????..........................öyle bi söylenti duydumda

• Beğen
sanırım eskiden varmış kaldırılmış diye biliyorum

• Beğen
@murattunç

Allahtan yok orada BMX alanı sen geceleri veya gündüzleri kadıköy sahile hiç çıkmıyon mu hiç olmadı Hakkı abinn oraya git orada yapıolarmış ben avrupa yakasındayım Gaziosmanopaşa'da kaıköyü bile çözdüm :D:D helal banaaa

Şaşkınbakkal sahildeki etkinlik alanı kaykay,paten ve tabikide hastalığımız BMX için ideal bir yer bence.(HKK BMX TEAM).

• Beğen
istanbul/gaziosmanpaşa'da

tam merkezde hacıoğlu war onun sağ tarafındaki yoldan giderken bi park war rampa gibi yerler war street için uygun

küçükköy yolundan aşşağa inerken bi tanede nasrettin hoca parkı war orasıda uygun

• Beğen
hee bide bayrampaşa'da ADAPARK PARKADA war orası tammaaen uygun bmx i aldığım gibi oraya gidicem Kızlarda çok geliyo zaten sağlam ortam yaparsınız dansçı olanlar war bende dans ediyodum sağlam çevrem war :p

Geri