Scudo Sports

SJ4000'in abisi SJ5000 çıkmış!

Tepki
5
Az önce dealextreme'den gözlük siparişi verdim sonrasında ise SJ4000 alıp almamak arasında kararsız kalmışken ana sayfada SJ5000 modelinin çıkmış olduğunu gördüm.
Wi-Fi ile telefon ve tabletlere bağlantı kurması gibi yeni ve müthiş bir özelliğe sahip. Bunun yanında 14 megapixel olması ve bataryasının 1150 mah olması gibi yükseltilmiş özellikleri mevcut.

Şu an stoklar limitliymiş ve ön satış fiyatı 89,99 $ Tüm kargolar 23 Eylülde yapılacakmış.

Fiyatı ve yeni özellikleri ile bence çok iyi. İyi ki beklemişim diyorum şu an almayı düşünüyorum :) Kamera almayı düşünenlerde bence kaçırmasın çünkü bu fiyat sonradan az da olsa yükselicektir gibime geliyor.

Ayrıntılı bilgi: (link)

SJ5000 ve SJ4000 karşılaştırması:

https://i.hizliresim.com/XYy267.jpg

Test videosu:

Scudo
SJ4000 için şüphelerim vardı nedense şu an gerek yok diyordum ama gerçekten SJ5000'i görünce dayanamayıp sipariş geçtim bile, yanında monopod ile 99,36 $ a geldi an itibariyle 220 TL

https://i.hizliresim.com/Z1W1vz.jpg

Yeni modelde akıllı telefonlar ile bağlantı kurup liveview bağlantı yapılabilecek. Video çekimler için çok güzel bir özellik.

Bataryası 900mah den 1150mah çıkarılmış. Burada beni düşündüren wifi özelliğinin kapatılıp açılabilir olup olmadığı. Açıp kapatamıyorsan wifi çok güç yiyecektir.

GoPro'nun aksesuar parçaları da kullanabilecek görünüyor.

89$görünüyor. SJ4000 ile aralarında sadece 4$ fiyat farkı var. SJ4000 de kutusundan tüm ekipman yanında geliyordu. SJ5000 de acaba nasıl olacak?

@Turan Babacan

Maalesef js4000 kadar aparat gelmeyecek artık. Ayrıca wifi dışında bir artısıda yok. O yüzden js4000 kullanıcısı olarak hiç gerek duymuyorum. Video ve fotoğraf yapısında değişen bir şey yok.

şok marketlerde arcamax action cam var :) 130tl

Videonun 1:09'da GTA Vice City'nin helikopterle bomba yetleştirme bölümü geldi aklıma. Bir an içim daraldı.

http://i.imgur.com/0nPhFMy.jpg

Off, valla bi garip oldum ya.

bu ürünün cidden orjinal olduğuna eminmiyiz. Üreticinin satış sayfasında bile yok.

Sitede fiyatlar fazlamı ucuz bana mı öyle geliyor?

ben de inceledim ürünü. Dolar düşsün biraz ben de alacağım.

Sj4000 lerinde sahtesi varmış.

Yuh ya. Bir şey diyemiyorum.

evet ürünü satan bir sitede yazıyor. 82 dolarlık fiyatlı olan da bu ürün orjinal değildir. Orjinalin linki şu diye veriyor aşağı 102 dolarlık bir link . Çok iyi araştırmak lazım bende bir arkadaşımda gördüm öyle araştırmıştım.

İyi para var gibi bu işte. Bende çakmasının çakmasının çakmasını mı yapsam? :D

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Erkman
Resmi sitesinde boyle bir kamera haberi yok bu yüzden sahte olduğuna dair yorumlar var.

(link)

Selamlar,

Öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum. Bu kamera Amkov firması tarafından üretilip SJ5000 model adı verilmiş. Herkes tarafından bilinen SJ4000 ise SJCAM firması tarafından üretilmiştir ve yakın zamanda SJCAM firmasınında SJ5000 modelinde bir aksiyon kamerası satışa sunulmuştur. Yani bu ürünler aynı üretici tarafından üretilmiyor.

Merak edenler için kameranın incelemesini yaptım. Aşağıdaki adresten bu incelemeye ulaşabilirsiniz.

(link)

Sağlıcakla..

sjcam firmasının anladığım sj5000 için 2-3 model çıkaracak hepsi için fiyat değişiyor
en yüksek modelinde 720p de 120 fps 480p de 240 fps sadece var güzel bir özellki diğerlerindede olsaymış keşke fiyatta epey tuzlu olmuş

Tamam ucuzlar fena değiller falan ama; yine de üzerine para koyup evladiyelik Sony HDR-AS100V'yi 750TL'ye(Kargo ve vergi dâhil kapıya teslim fiyat) almayı tercih ederim...

Geri