Scudo Sports

SJ1000 Action Cam Gece TESTİ

A.Aşkar

Forum Demirbaşı
Tepki
307
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar,

15 gün önce aldığım sj 1000 action kamerası ile deneme yapayım dedim.Detaylı inceleme konusunu açıcak zaman bulamadığım için kısa bir video çektim.Normalde Kaska montajlamıştım fakat istediğim şekilde oturtamadım.Tripodun girişi yalama yaptığı için mecburen el ile çekim yaptım.Yolda biraz boştu :)

Not olarak :Sarsıntılı çekmesinin sebebi elimle çekmem ve biraz bulanık çekmesinin sebebi ayarlarını ve koruyucu kabını silmemiş olmam :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl Öztürk
Scudo
hocam alet paramparça olmuş gibi sanki kayış koptu demiştiniz tripod yalama oldu diyorsunuz :p şaka bir yana bende önümüzdeki ay almayı planlıyorum da video açıkçası çok net ve tanıtıcı olmamış keşke detaylı bir inceleme fırsatınız olsaymış:) genel olarak gördüğüm alan insanlar memnun sizin memnun olmadığınız birşeyler var mı nasıl bir alet?

@Ekrem Yılmaztürk

hehehe :D Alet sağlam sadece kask montajını sıkıntılı bir şekilde yaptım oda biraz yanlış oldu.Kutu içeriği gayet zengin ,Her şekle göre kullanabileceğimiz montaj malzemeleri mevcut.Bu videoyu çekmeden gidona , elime yada bacağıma sabitleyebilirdim yani :D F/P ürünü ve fotoğraf çekimide gayet iyi.İlerleyen zamanlarda kask montajını halletikten sonra gündüz ve gece olarak tekrar bir çekim yapıcam....

açıkçası ürün fiyatınıb ardından bu iyi çekmiyor demek haksızlık olur youtube videolarını izledikten sonra ,sizde umarım montajı sıkıntısız halledebilirsiniz ,hayırlı olsun güle güle kullanın

@Ekrem Yılmaztürk

Saol hocam.Dediğim gibi normal çekimde yaptım bir çok yere sabitledim ve gece gündüz çekimi çok iyi.Burada biraz net olmamasının sebebi , çok sarsmam , koruma kabını silmemem (Lens giriş yerini) ve ayarlarını yapmamış olmam.Zaman olmadığı için aldığımdan beri fazla kurcalamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Çekim sırasında kaliteyi etkileyen olumsuz faktörleri düzeltip yeni bir görüntü alma ihtimaliniz var mı? Ayrıca neden tarih kısmı oynayıp duruyor? Video crop mu edilmiş? O kısım kayıt esnasında veri olarak videoya ekleniyor, nasıl oynayabiliyor öyle?..

@Halil EROĞLU

Videoda ufak bir oynama yaptım ve biraz kestim., Tarih kısmı yaptığım ayardan dolayı oynayuyor.Seçenekler menüsünde , kayıt esnasında tarih ve saat gösterilsin diye seçenek var aktif ettiğim için tarih görünüyor.Dikkat ettiyseniz tarih ve saat kısmı yanlış çünki ayarlamadım.

Yeni kayıtı kask montajını hallettikten sonra yapıcam.

Edit:Şimdi farkettim videonun orjinali ile youtube arasında çok fark var.Youtubede yüklerken bir seçenek geliyor titreşim var düzeltmemizi istermisiniz diye onu seçtikten sonra bu hale geldi.:eek:

siparişi verdim ama bi aksaklık olmuş sanırım, anlayamadım.. bekliyorum hala bakalım

gündüz vakti, kaska montajlı ve youtube'un titreşim düzeltmesini yapmadan bir video ekleyebilirmisiniz?

Geri