Scudo Sports

Sizde mi Ankara'dan - Bir bakın ozaman.

Yokuscu

Forum Demirbaşı
Tepki
184
Merhaba arkadaşlar;

Daha önceden İzmir'den aranıza katılıyordum. Fakat okul gereği Ankaraya geldik 1.5 sene önce :) . 2008 Model güzel bir Borla'm vardı. Sattıktan sonra dahada bisikletim olmadı. Öğrencilikte alırım kafam rahat olur dedim :) . Öğrencilik işte oda olmadı. 2. el bir bisiklet aldım demircinin birinden . ( Okula gidip gelmek amaçlı) Bu arada bisiklet sürmeyide çok severim :) Günde 15 20 km sürerim. :) Okuldan sonra güzel oluyorda . 3 aydır masrafsız karda kışta bindim. Bu arada söyleyeyim bisiklet vasat ötesi birşey :) . Pozitif bakış açım olmasa çekilmez kereta :) .

Gelelim konuya.

Ben hayatımda 35 TL ' ye daha önce viteslerimi hiç yaptırmamıştım.Evet 35 TL. Uygulanan işlemleri size anlatıyorum. Arkadan dandik 2 pabuç değişti. Teller değişti ön arka. Tam tamına 35 Tl ödedim. Taktiri size kalmış :) . Aynı bisikletçiye belki insafa gelmiştir diye tekrar malzeme bakmaya gittim. Arka jantta sorun vardı. Değiştirmek istedim. Dandik bir aliminyum arka jantına 55 lira fiyat biçti bana. Elbette taktırmadım. :) Gözünüzü seveyim bir bisiklet tamircisi yeri söyleyin bana :) Kurtarın beni şu fırsatçıdan. Öğrencilik işte :)

Cebeci'de oturuyorum. Gittiğim fırsat düşkünü bisikletçi ise Kurtuluş caminin karsısında duran şişman beyfendi :)

Saygılarımla . :rolleyes:

Scudo
Hallederiz patron bir şekilde.Olmadı metroya atarız bisikleti.Benim yenimahalle/demetevler aralığında bildiğim çok iyi ve uygun fiyatlı tamir yapan 2 bisikletçi var.Tamam dersen ulaş bana :)

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu
@M.Burak KARADAĞ

Dostum zaten alacağım tek jant takımı oda öğrenci işi olması dileğiyle. Demetevlere bir uğrayayım :) . Bisiklet var metroya ne hacet :) Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Kardeş demetevlerde hastane metrosuna yakın ikra bisiklet var.Orada kaset göbek üzerine v profil jant 50-60 lira arası.Ayrıca,performans bisiklet var.Oda yenimahalle belediyesine yakın.Orada da 80 liraya falan Qrlı iyi bir jant alabiliyoruz.Tabi başlangıç seviyesi ama tek kat alü jantlara göre de oldukça iyi.Öyle birşey düşünebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu ve hakano
Geri