Scudo Sports

Sizce ßu Eziq Bmx Kaç Para Eder???

ben de jant var ıstersen satabılırım san ozelden msj at fazla ılgılenemıyom konularla

Scudo
ßana 130'a Felan Mal Oldu ßu ßisiklet ßu ßisikletle Barkod ßiLe Çekemiyom Çok Ağır Adana 'da Mobidik Kadro Alınır Msn Sinan.T@Msn. Com

video istemene gerek yok you tube dan bulabilirsin hemde orada kolay hareketler war onları yapmaya çalış

Kardesım oncelıkle msjının basına sızce bu bmx kac para eder demıssın gırerek msj yazan arkilerede hareket nasıl yaparım dıye soruyon bıraz dıkkatlı olsan sewınırım..
bende satılık bmx war dıye gırdım ona gore sende msj baslıgı at....:eek:

arkadaşım bende adanadanım benim bi ark da vardı senin bisikletine benziyo kadro gidon filan hep aynı ona 160 a flan mal oldu dediğin gibi bisiklet çok ağır
bide büyük abiler:D biz biras küçüğüz bisikleti kaldırcak fazla gücümüz yok bizde o yüzden bazı parçaları takmayarak hafifletmiş oluoz bndede NEXT marka bmx var fren ve pegler bendede yok

Arkadaşlar benim bisikletin kadrosunun aynısı.Avatara dikkat edin görürsünüz.Üzerinde de TEAM yazıor.

arkadas bnce bısklletı kendı toplamıs hıç guzel deıl bı seye benzemıyor

bisiklete fren taktırsan ve rengini değiştirsen çok süper olur bence :)

Konuyu açan üye en son 3 Mart da giriş yapmış siteye birisi konuyu hortlatınca herkes yazmaya başlamış

@bmx isa

Kaç senelik konuya Yorum Yapıyorsun. :D

Konuyu açma tarihi. 25-10-2007

Geri