Scudo Sports

sizce sedonam böle nasıl olur

@stratus

Aynen katılıyorum. Ben bir arabanın, motorun, bisikletin ve bu gibi araçların orjinalliğinin bozulmamasından yanayım. Dikkat edersen, bir soru sormuşsun ve %85-90'a yakını boyama orjinalliğini bozma demiş. Bence bu yorumları değerlendir.

Scudo
Sedona yazısının çizgi kalınlığını azalt
yazının arkasına rengin koyu bir rengini gölge olarak koy

761 i ise yazma ;)
o senin sedonan 761 yazması önemli değil ;)

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Anlaşıldığı kadarıyla kendine ait bir bisiklet istiyorsun.Bunu daha önce bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız yaptı.Halil ve Çağrı,Ercan,Çarşı Platoon gibi arkadaşlar ayrıca yapılan işciliklere bakıldığı zaman değdiğinide görüyorsun.Şöyle bir sorun var ki boya yapan her bir arkadaşımız yaşamıştır;Boyanın dayanıklılığı asla orjinali kadar iyi olmuyor. Yapmak istersen yap kimseyi dinleme yapacağın şey senin ve yapacak olan sensin.Vereceğin emek yaklaşık 1 ay! Ben iki tane boyadım 3ncüsü yolda(Ercan bilir),

ama pişman olacağın aklından bir kere bile geçerse yapma!!!

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
olsun ama olmasın shımano yazısına hayran kaldım yani orjinalini bozma bence ama shimano yazısı olmuş

Boyanın dayanıklılığı asla orjinali kadar iyi olmuyor.

işçilik kaliteli olursa tabi boyada çok önemli orjinali kadar sağlam olur.

sprey boyalarda ise ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın iyi sonuç alamazsınız.

Sedona yı neden scotta çevirmek istiyorsunki.Çok az bisikletten anlayan biri 100m den anlar onun scott olmadığını. Bisikletten anlamayan kişiler içinde sedona olmuş,scott olmuş,trek olmuş farketmez.Düzgü bir marka bisikleti scoota çevirip kolpa bir bisiklet haline getirmek hiç güzel olmaz...

O değilde mat siyah yap. geotech race in rengi gibi.bence en sade en tatlı ayrıca en karizmatik renk

ikiside güzel ama orijinalini bozma bence

orjinalini bozmasan iyi ederdin ne gerek var scott yazmaya zaten kendi rengi hoş

Bende orjinalliğini bozma diyenlerdenim.Kırmızı çok hoş bi renk bence illa çok değiştiricem dersen.Bi abi carbonuna kırmızı yazı yapmıştı sedona yazısı kırmızı olmuştu görmüşsündür sende öyle bişey yapabilirsin stickerlerle.

Geri