Scudo Sports

Sizce Salcano Insomnia 26 Nasıl Arkadaşlar?

@Deniz İLİKÇİ

Evet olabilir. Fiyat olarak aralarında 110 TL fark var. Yapilacak indirimlerle Salcano 1200, bianchi 1300'e alinir. Bi fiyat farkina da deore aktarici taksa hem çıkan parçayı satar, hem de parça bazında daha iyi bir bisiklete sahip olur :)

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Hasan ali Gülmez

Az bir şey daha ekleyip SLX donanım al kat kat iyi. :)
(link)

ben sana sıfır fiyatını yazdım kardeşim ürünün...salcanodan hangi modeli beğenirsen mesaj at fiyat vereyim çok uygun fiyatlarda satıyorum...

@Turker.E

Ben salcano 29 dusunuyorum fiyat alabilir miyim nakit odeyecegim

Hangi modeli iatediginizi mesaj atarsaniz yardimci olayim..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altus vıtesı sat dıyorsunda kim alır altusu :D

@Turker.E

2014 salcano insomnia 29" bisiklet

bu bisikleti biraz önce hepsiburada internet sitesinden sipariş verdik 2014 Model bakalım hayırlısı :)

@Berke Kazankaya

Hocam siz onursal üyesiniz bilginiz vardır.Ghost se 1175 hd o paraya alınabilecek değer bir bisikletmidir?

@Abdullah T.

bence almayın bizde bu bisiklet ile insomnia 26 arasında kalmıştık insomnia nın özellikleri çok daha iyi ghost un tek iyi yanı görünüşünün güzel durması

o fiyata insomnia 26 en iyi seçim olacaktır

@Canberk Baydar

Bende 1 hafta önce ghosta gönlüm kaydı sonra insomniaya karar verdim sizin gibi bu arada 2011 salcano astro 241 sv kullanıyormuşsunuz bendede 2012 si var eğer satarsanız ne kadara sattığınızı banada söylerseniz sevinirim.Benimkide normal astro 241'in biraz daha üst model donanımlısı.

@Abdullah T.

şimdilik satmayı düşünmüyorum ama kullandığım bisiklet salcano nun şimdiki üst modellerine tekabül ediyor sanırım satsam 1000 TL civarı birşeye satarım üzerinde Acera Aktarıcı Kevlar lastikler falan var :)

Benimkindede arka aktarıcı alivio yine contınental 2013 yeni nesil lastikler var bütün astroların piyasası 550-600 dir en fazla aksesuarlı olur 650'dir 1000 liralık ne üstünlük var acaba?

o kadar değer düşeceğini sanmıyorum Altus vites olanın sıfırı 900 TL 1000 Olmasa bile çok rahat 750 - 800 ederi var bana göre

Evet Arkadaşlar 18 Temmuz tarihinde Hepsiburada internet sitesinden sipariş verdiğimiz bisiklet bugün elimize ulaştı ve tüm gün kullandık tek kelimeyle inanılmaz bir bisiklet arkadaşlar özellikle Rock Shox Maşanın rahatlığı ve yaylanması çok hoş

alacak arkadaşlara tavsiyem bu bisikleti alırken 3 model arasında kalmıştık

KTM Chicago

Ghost SE 1175D Ve

insomnia 26 HD

bu fiyat aralığında Dağ bisikleti arayan arkadaşlar kesinlikle bu bisikleti alsınlar pişman olmazlar

Geri