Scudo Sports

sizce ne alıyım?

bahadır26

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bende bisiklet alacağım. biancihi ultra modeli var çok hoşuma gitti. onu almayı düşünüyorum.siz nedersiniz fiyatı 400 ytl civarı 12 ay taksitle alacağız. bisiklet hem düz yolda kullanacağım hemde yokuşlarda ve köye falan gitmek içinde kullanacağım.yokuş yollar için ne tavsiye edersiniz

Scudo
400 lira vermişken bianchi alma sedona borla al bianchiden daha iyidir...

Sedona Borla alabilirsin. Forumda Bianchi ile ilgili bir arama yaparsan sebeplerini bulabilirsin. Neredeyse hergün bununla ilgili yazı yazılıyor.

@bahadır26

slm benim tavsiyem kron bende var tavsiye ederim hem satmayıda düşünüyorum istersen ara görüşelim tel 05354714759 aytekin pişman olmazsın emin ol

ben istanbulda değilim ki eskişehirdeyim hem o dediğiniz markalardan hiç bulamadım.bizim umıt salcana bisan falan onlar var diğer markalar hiç bulunmuyo

onlinede alabilirsin o parayaı vermişken boşa verme derim ama sen yinede bilirsin şimdiden alacağın model ne olursa olsun hayırlı olsun

@bahadır26

www.erdoganlarbisiklet.com'dan alabilirsin.Siteden bisikletlerini alanlardan pek pişman olan görmedim.1 gün sonra evinde oluyomuş verdiğin sipariş.

@bahadır26

Eskişehir'de sedona bulamadın ha?Güzel yalan at arkadaşım.:Deskişehirde gidilecek tek bisikletçi Akın bisiklettir,savaş caddesinde.Vişnelik mahallesi.

Sedona Borla yada Kron XC500 al.O bahsettiğin bisikleti aldığın andan itibaren 2 sebepten ötürü pişmanlık başlar.
1. si diğer bisikletlerle karşılaştırınca kazık yediğini anlayacaksın
2. si çift amortisörlü bir bisikleti taşımanın ne kadar zor olduğunu göreceksin...

Kolay gelsin

Eskişehirde Sedona, Kron, geotech bulabilirsin.Akın bisiklette hepsi var.

arkadaşlar bu sedona kullananlar memnunmu sedonadan ben pek anlamamda bisikletten yani arıza falan çıkarırmı.garantisi varmı.birde servis ağı nasıl
birde bu bisiklet ne malı?

birde bu bisiklet dayanıklımı bana kaç sene gider ben 4,5 sene kullanağım.türde bir bisiklet markasımı?boyum 1.60 falan bana uygun türdemi

Arkadaşlar lütfen biraz yardım ya bugün almaya gidicez sedonanın fiyatı ne kadar?sd 711 v?

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler bianchi orion ds bisiklet aldım.sizce nasıl bir bisiklet ben çok memnunum

Geri