Scudo Sports

Sizce kırık var mı?

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.212
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
10.05.2021 Sabah işe gitmek için bisiklete bindim arabaların arasından akıyordum bi teyze çıkınca karşıma aniden sağa kırdım takım elbisem kirlenmesin yırtılmasın diye yere düşerken köprü gibi yaptım kendimi sadece sağ ayağım yere feci kaklandı o şekilde işe gittim akşam üzeri eve geldim biraz sızlıyordu ağrı kesici içtim şuan saat üç öyle bir sızlıyor ki anlatamam eskiden kırılmıştı burası acaba yine kırılmış olabilir mi

Dosyalar

• IMG_20210511_031248.jpg
    IMG_20210511_031248.jpg
    61,1 KB · Okunma: 127
Scudo
Hic forumla ugrasma burda sana yardimci olamazlar, simdi sana bir adres verecem parmagin kopmadan hemen oraya git seni iyi bi tedavi etsinler. Inan tedavi süresi biraz uzun süre bilir ama tekrar foruma dönüsün muhtesem olur.

Zuhuratbaba
Doktor Tevfik Sağlam Cd. 25/2
34147 Bakırköy/İstanbul
Türkiye

Lise son sınıfta dershane de kulakları çınlasın biyoloji öğretmenimiz vardı. Hangi akla hizmetse sınava 1 ay kala halı saha maçı yapalım dedik. Maçın ortalarında arkadaşın ayağı sakatlandı kenara gitti biyoloji öğretmenimiz de hemen yanına gidip kontrol etti üzerine bas dolaş biraz birşey olmaz dedi. 2 gün sonra arkadaş bacağı alçılı olarak dershaneye geldi. Bilmem anlatabildim mi? :)

'' bi teyze çıkınca karşıma aniden sağa kırdım takım elbisem kirlenmesin yırtılmasın diye ''

Lemi Abi tekrar geçmiş olsun.

Beyoğlunda eskiden herkes takım elbise ile gezer , takım elbise olmadan ise girilmezmiş derlerdi. Kravat ve traşlı yüzde olmazsa olmazlardanmış eskilerden duyduğumuz kadarı ile.

Sizin de takım elbise ile bisiklet sürmeniz , tahminimce kravatlı ve traşlı olmanız takdire şayan.

En kısa zamanda iyileşmeniz dileği ile.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
İyi ki başlık engelleme var forumda

Ben de sporda kirmistim ikinci parmağımı. Şişmişti biraz ertesi gün doktora gittim yumuşak doku zedelenmesi dedi, krem verdi. Kremin bir faydası olmadı sonrasında 4 doktora daha gittim farklı hastanelerde çünkü şişlik geçmedi. Onkolojiye bile sevk ettiler tendon kılıf tümörü olabilir diyerek. çok iyi bir doktor araştırıp buldum altı ay sonra parmagin kırılmış ama tekrar iyileşmiş dedi. Yani kemik ezilmiş. önceki doktorlar nasıl anlamadı bilmiyordum. Hala biraz şiş ama bisiklette sorun yaşamıyorum bir ağrısı da yok. Gittiğiniz doktor çok önemli araştırıp gidin.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
'' bi teyze çıkınca karşıma aniden sağa kırdım takım elbisem kirlenmesin yırtılmasın diye ''

Lemi Abi tekrar geçmiş olsun.

Beyoğlunda eskiden herkes takım elbise ile gezer , takım elbise olmadan ise girilmezmiş derlerdi. Kravat ve traşlı yüzde olmazsa olmazlardanmış eskilerden duyduğumuz kadarı ile.

Sizin de takım elbise ile bisiklet sürmeniz , tahminimce kravatlı ve traşlı olmanız takdire şayan.

En kısa zamanda iyileşmeniz dileği ile.

Saygılarımla.
Doğru banka çalışanı olduğum için Traşlı ve Takım elbiseyle gidiyorum.Yoksa bende isterdim sakal bırakıp eşofmanla gitmeyi 🤗☺
IMG_20210513_172424.jpg
IMG_20210513_172445.jpg

IMG_20210513_172652.jpg

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Şuan daha iyiyim.Doktor bu ilacı yazdı bitane daha ilaç yazdı o bittiği için attım resmini koyamadım. Ramazan bayramınız kutlu olsun Sağlıklı kalın iyi günler....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Geri