Scudo Sports

Sizce iyi bi bisiklet mi?

Scudo
bunu bisiklet fotoları bölümüne değilde bisiklet seçimi bölümüne atsaydın aradığın cevabı bulurdun

Ben 1sene önce salcano DH244 aldım 19'' 21viter çift amontisör sizce nasıl bir bisikler cevaplarını için şimdiden teşekürler...

Ben zatn şehirde binmek için aldım rahat olsun die aldım çift amontisör daha rahat olmaz mı?

çift amartisörlü bisikletler genelde kiloları yüzünden tavsiye edilmezler.fakat siz bu bisikleti şehir içinde kullanacağınızı soylediniz keşke düz yada sadece ön amartisorlü bisiklet alsaydınız şehir içinde daha rahat ederdiniz.

Eğer tarzın Dh ise bence Salcano seçme derim.Tabi bir anlamda da almışken eğer maddi durum uygun ise Farklı seçenekelri dene.

Öreneğin Scott olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
evet bisikler cok ağır kalkışta zorlanıorum biraz yardım ettn için saol

evet değiştirme imkanım var saol

amortisörler pedala basarak tekerlere ilettiğiniz kuvvetin bir kısmını emerler. özellikle arkadan amortisörler ciddi emerler. haliyle düz yol gibi bir kullanım amacı için illede olsun diyorsanız hiç yoktan önden olsun şeklinde idare edilebilir. arkadan da amortisör olunca biraz yorar bisiklet.

ha ne olmuş olur. aynı bisikletin normali ile yakacağından biraz fazla yakmış olursun :) iyi işte zayıflarız denilebilir :)

@onur kılıç

esnemeyi min'a indirmek için arka yayı sertleştirebilirsin. ne kadar sert olursa o kadar az emer. haliyle o kadar da az yorar.

• Beğen
Tepkiler: onur kılıc
@onur kılıç

sende derken beni kastediyorsan ( isim versen daha iyi olurdu ) salcano assos-x var.

Geri