Scudo Sports

Sizce Hangisini Seçmeliyim?

u_altay

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır trekking ve kampçılık sporlarıyla ilgileniyorum. Son zamanlarda bisiklete de merak saldım. Fakat yalan olmasın uzun süredir bisiklet kullanmadım. Özelliklerini de pek bilmiyorum açıkçası. Bu yaz bir plan olarak çantamı hazırlayıp Kapıdağ ve Marmara Adası' nı turlama niyetim var. Bana yarenlik edecek bisiklet arıyorum. Ormana bisikletle girmeyeceğim. Genelde düz yolda kullanacağım için şehir - tur bisikleti bakıyorum. Sonrasında da şehir içinde ulaşım amaçlı kullanacağım. Bütçem 600 tl. civarı... Orta vadeli bir aramayla şöyle bir liste çıkardım;

BİANCHİ DİSCOVERY

(link)

CARRARO 502 Met Key

(link)

Geotech Alıze

(link)

Bütçemi biraz daha zorlayıp şunu da düşünebilirim;

Geotech Street

(link)

Bunlardan birisini mi alsam yoksa farklı modellere mi yönelsem? Yardımınızı bekliyorum. Hepinize selamlar...

Scudo
bu 3 model arasında en iyisi Carraro 502 bence seçiminizi carrarodan yana yapın

• Beğen
Tepkiler: u_altay
Bütçem 600 - 700 tl arası. Carraro 502 modelini Balıkesir' de mağazada gördüm ve ilgimi çekti. Bianchi Discovery ise arkadaşımın tavsiyesi... Şu an ikisi arasında kararsızım. Fakat bana uygun daha iyi bir şehir - tur bisikleti tavsiyeniz varsa onu da düşünebilirim...

bu aralar tur bisikleti/şehir bisikleti konusunda kısır bir döngü var. Özellikle forumda 2. el hiçbirşey kalmamış durumda yoksa elinizdeki para ile çok daha üstün donanımlı bir bisdiklet alma şansınız var. Bütçenizi çok az daha zorlayarak trek fx 7,0 önerebilirim yanılmıyorsam pazarlık yaparak 800-850 tl'ye alırsınız

bence salcano modellerinede baksanız karşılaştırma acısından seçeneğiniz fazlalaşır.

Mrb. Bence Bianchi'de time out modeli,sizin sunduğunuz modelden daha hoş ; hem ben daha dayanıklı olacağına inanıyorum.

Geri