semih_07
Aktif Üye
- Tepki
- 50
- Bisiklet
- Sedona
arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katılan biri olarak bu ilk mesajım
antalyada yaşıyorum sabahları denize gidip gelmek için bir bisiklet almak istiyorum yani sadece günde 30 dakika kullanıcam oda yaz boyunca daha sonra bineceğimi sanmıyorum bu yüzden çok pahalı birşey olmasını istemiyorum bu aralar sıkışığım biraz o yüzden çok pahalı birşey de alamam zaten
burada baktım daha önce açılan konulara en çok önerilen kron xc 250 ve salcano ng 650 öneriliyor fiyatlarını antalyadaki bisikletçilere sordum cron xc250 ye 640 650 diyorlar internette biraz daha ucuz salcano ise 480e buldum, salcanoyu alıcaktım dün biraz daha araştırayım dedim bugün birkaç model daha buldum daha ucuz olanlardan, modelleri yazayım siz iyi yada kötü yorumlarınızı yapın lütfen.
bisan spx 3100 290 tl
bianchi speed 1000 410 tl
salcano nova 26 382 tl ( vitesleri shimano imiş japon malı öyle dedi adam )
bisan uygun benim için ama nasıldır bilmiyorum bianchide hoşuma gitti görüntü olarak sizce nasıldır dediğim gibi çok fazla pahalı olmasını istemiyorum bianchinin başka bir modeli daha vardı başka bir yerde sordum salcano nova 26 ya benziyor 500 tl dedi sarı renkti sizce hangisi uygun olur benim için yaşım 27 boyum 1.70 cm kilom 85.
bisan spx 3100 290 tl
bianchi speed 1000 410 tl
salcano nova 26 382 tl ( vitesleri shimano imiş japon malı öyle dedi adam )
bisan uygun benim için ama nasıldır bilmiyorum bianchide hoşuma gitti görüntü olarak sizce nasıldır dediğim gibi çok fazla pahalı olmasını istemiyorum bianchinin başka bir modeli daha vardı başka bir yerde sordum salcano nova 26 ya benziyor 500 tl dedi sarı renkti sizce hangisi uygun olur benim için yaşım 27 boyum 1.70 cm kilom 85.