Scudo Sports

sizce hangisi?

semih_07

Aktif Üye
Tepki
50
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katılan biri olarak bu ilk mesajım :) antalyada yaşıyorum sabahları denize gidip gelmek için bir bisiklet almak istiyorum yani sadece günde 30 dakika kullanıcam oda yaz boyunca daha sonra bineceğimi sanmıyorum bu yüzden çok pahalı birşey olmasını istemiyorum bu aralar sıkışığım biraz o yüzden çok pahalı birşey de alamam zaten :) burada baktım daha önce açılan konulara en çok önerilen kron xc 250 ve salcano ng 650 öneriliyor fiyatlarını antalyadaki bisikletçilere sordum cron xc250 ye 640 650 diyorlar internette biraz daha ucuz salcano ise 480e buldum, salcanoyu alıcaktım dün biraz daha araştırayım dedim bugün birkaç model daha buldum daha ucuz olanlardan, modelleri yazayım siz iyi yada kötü yorumlarınızı yapın lütfen.

bisan spx 3100 290 tl

bianchi speed 1000 410 tl

salcano nova 26 382 tl ( vitesleri shimano imiş japon malı öyle dedi adam )

bisan uygun benim için ama nasıldır bilmiyorum bianchide hoşuma gitti görüntü olarak sizce nasıldır dediğim gibi çok fazla pahalı olmasını istemiyorum bianchinin başka bir modeli daha vardı başka bir yerde sordum salcano nova 26 ya benziyor 500 tl dedi sarı renkti sizce hangisi uygun olur benim için yaşım 27 boyum 1.70 cm kilom 85.

Scudo
birde şu üçünü buldum şimdi başka bir sitede antalyadan satılıkmış hepsini değerlendirirmisiniz benim kullanacağım yer asfalt genel olarak unuttum yazmayı şehir için yani dağa taşa çıkma vs. olmayacak.

(link)

(link)

(link)

Bianchi Speed 1000 modelini 335 TL ye alabilir mişsiniz, konuma yorum yapan arkadaş böyle demişti. Gerçi kendim 380 TL'nin altında fiyat alamadım Bianchi'den ama neyse.

Bu arada linklerden ve saydıklarınızdan çok daha iyi bir ilan;

(link)

Ben pek anlamam 2. elden arkadaşlar yorum yaparlar sanırım, ama NG 650 iyi bir bisiklettir.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
2.ele çok sıcak bakmıyorum ya zaten antalyada değil konyadan ilan verilmiş şehirlerarası alamayız herhalde :) benim aklım açıkçası salcano nova 26 ve bianchi speed 1000 arasında gidip geliyor salcano nova nın fiyatı bana daha uygun 382 tl 30 tl dah verip bianchi yi de alabilirim ama sizin yorumlarınıza göre başkada seçenek yok sanırım.

Malesef öyle, bende kendime ve kardeşime bisiklet almayı düşünüyorum.
Benim gözüm Kron XC 250'de, kardeşimin için beğendiğim modelde Bianchi Speed 1000 modeli.

Malesef Kron XC 250 550 tl ve benim kardeşim ve kendime ayırdığım bütçenin toplamı zaten 600 tl.
Doğal olarak Kron XC'den vazgeçmek zorunda kalıyorum.

Büyük ihtimalle kardeşime ve kendime Bianchi Speed 1000 alırım, Furkan35 adlı üye 335 TL'ye hocasının aldığını söyledi, Isparta da şahinler mağazasında.

Araştırıyorum fakat ben o fiyata bulamadım, görüştüğüm yerler minimum 380 tl civarı bir fiyattan söz ettiler.

Eğer sizde daha uygun bir yer bulabilirseniz bana da haber verebilirsiniz umarım. :)

tamam bakarım bende bugün almak istiyordum aslında ama olmazsa 1-2 gün bekliyeyim aceleye gerek yok ayrıca senin konunuda takip ediyordum tunç umarım kendine ve kardeşine uygun bisiklet bulabilirsin :)

@Tunç*

tamam bakarım bende bugün almak istiyordum aslında ama olmazsa 1-2 gün bekliyeyim aceleye gerek yok ayrıca senin konunuda takip ediyordum tunç umarım kendine ve kardeşine uygun bisiklet bulabilirsin :) gidip ıspartadan alsam acaba bende antalyaya yakın 10 lira otobüs bileti 65 tl cepte kalır ıspartadan buraya 2 günde gelirim herhalde :) 75 lira fark var arada ya azda değil burda 410 lira hatta bir yer 460 dedi ayıptır yani bu kadarda kazık olmazki:S değilmi ayrıca sanırım bu nova amortisörlü olduğu için şehiriçi kullanıma uygun değilmiş ben bianchi speed 1000 alıcam sanırım antalyadaki bütün bayileri arayıp fiyat alıcam şimdi ng 650 içinde fiyat alıcam ama sanırım uygun fiyatlı bulmak zor en ucuzu 480 lira.

Hocam bütçenizi NG 650'ye kadar çıkartacaksanız 480 lira vermenize yazık olur, Kron XC 250 alın diyeceğim de, gerçi her seferinde 30 TL daha verip daha iyisini alma imkanımız var. Şans işte, yaz gelmeden önce bisiklet alalım deseydik, 335 TLye Bianchi Speed 1000, 450 TLye NG 650, 500 TLye Kron XC 250 alırdık.

Fiyatlar ortalama 30-50 TL artmış durumda, Speed 1000 için konuştuğum kişinin 40 TL karımız var, 20 tl düşürürsek 20 tl karımız kalır demesini pek samimi bulmadım.
335 TLye alan varsa, biz de 300 TLye onlara gelişidir bence. 100 TL kar gözleri doymuyor ki :)

Edit;
(link)

Hocam yeni gördüm, fiyat için 350 TL demişler, görüşmek lazım belki daha uygun fiyata da verebilirler. :)
Yalnız dikkatimi çektide, stok durumu için stoğa girdiğinde haber ver yazmışlar, sanırım şuanda stok dahilinde bulunmuyor.

başka fikri olan yokmu beyler bugün almaya gidecem ama hala kararsızım.

:) arkadaşlar salcano nova 26 mı yoksa bianchi speed 1000 mi ikisinden birini alacağım lütfen son olarak fikrinizi söyleyin bana.bianchi speed 1000 çelik ve biraz daha ağırmış sanırım ama o kadar sorun olmaz diyorlar genel olarak ben süreklide binmeyeceğim için tam karar veremedim kararsızım yani fikirleriniz benim için çok önemli bugün alıcam ama hangisi?

390 tl ye bianchi speed 1000 aldım arkadaşlar ilk deneyimim gayet iyi bilmiyorum bunda bu kadar büyütülecek birşey de yok sanırım altı üstü bisiklet :) bunu dediğim için birileri kızabilir ama benim için böyle süper harika muhteşem birşey almaya gerek yok binlerce lira bayılmak bana çok mantıklı gelmiyor bir bisiklete ama gerçekten özlemişim en son ne zaman bisiklete bindiğimi hatırlamıyorum ama 10 yılı geçtiği kesin, gayet güzeldi uzun zaman sonraki ilk deneyimim almak isteyenlere tavsiye ederim sanırım ağır filanda değildi diğerini sürmediğim için birşey diyemem ama bana yeterde artar bile bundan sonra üzerinden inmem herhalde sadece denize giderken sürerim dedim ama :) hiçte öyle düşünmüyorum şuan galiba.

@sadika

salcano nova çift amortisörlü ben şehir içinde kullanıcam ayrıca onun görüntüsü benim pek hoşuma gitmiyor yada ona benzeyen amortisörlü bisikletlerin çocuk bisikleti gibi yaylanıp durur hiç sevmiyorum o tipleri görüntü olarak hoş ama speed 1000 daha çok hoşuma gitti salcano ng650 alacaktım aslında ama 90 lira fazla vermek istemedim en ucuzu 480 tl burada eğer hoşuma giderse biraz bindikten sonra bunu satar daha iyi birşey alırım şimdilik sabahları denize gidip gelmek için binerim 5 km sürdüm ayaklarım ağrıdı şimdi :D bütün gün oturmaktan yerimizde hamlık olmuş bacaklarda :) yavaş yavaş açıcaz artık yaz geldi kışın aldığımız kiloları vermemiz lazım hayatımda hiç 80 üzerine çıkmamıştım 27 yaşındayım son 6 ayda 13 kilo aldım şuan 86 kiloyum en kısa zamanda forma gireceğim ama bianchi speed 1000 sayesinde :)

Geri