Scudo Sports

Sizce Hangisi

Gt89

Üye
Tepki
8
Bisiklet almayı düşünüyorum.Arada alacağım bisikletle ildışı(ankara-kırıkkale-kastamonu-ordu) gibi turlar düşünüyorum.Aklımda İki bisiklet var:
Ümit Bisiklet-BLACK MOUNT (232 tl)- (link)
Salcano Hector(235tl)- (link)
bütcem bu fiyatlar civarındadır malesef...Şimdiden teşekkürler :)

Scudo
bence herşeyden evvel bu tip bisikletten vazgeçmeni öneririm. çünkü seni ilerde pişman edecektir. bütçenle biraz oynayarak daha iyi bisiklet sahibi olabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Gt89
ikiside su borusundan imal çin malı bisiklet uzun yola gidersen ya yolda bırakır yada seni bitirir yani kısacası ömrünü fönler:D :D :D :D

• Beğen
@Gt89

Abi bunlar ne ya:eek:

ALMA bunları gözünü seveyim.
Biraz daha para koy hiç yoksa salcano ng650 al

• Beğen
en iyisi 350 lira civarı paran olursa tanıdık bi bisikletçiye toplattır uğraşma salcanoyla ümitle kendi zevkine göre toplat

• Beğen
@Furkan köleoğlu

tanıdık bi bisikletçi malesef yok :)...Ankara içi sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

• Beğen
Tepkiler: Furkan köleoğlu
@Gt89

balgat 1.cadde güngörler bisiklet
emek bosna hersek caddesi delta bisiklet
kolej erdoğanlar bisiklet
ulus yiba çarşısı

• Beğen
Kesinlikle ikisinide alma Çok sorun yaşarsın.Jant yamulur vites dişlileri arıza çıkarız zincir ayrı arıza çıkarır biraz daha zaman bekle Geotech neon al senin için ideal

• Beğen
150 liraya geotech expert kado al +v cant bide tourney tak lastikleri byte tavsiye ederim gerisini zevkine göre ayarlarsın en fazla 400 yapar oda belki

• Beğen
@Enes Erkalan

600-650 tl civarında sanırım bu.Dediğim gibi max 300tl :).Teşekkürler

Gerçek hazine sabırdır eğer sabır edersen hayalinin üstünde bisiklet alabilirsin o bütçe ile illa hemen bisiklet alıcam derdine kapılmadan beklemelisin bende öğrenciyim aileden gelen para ile değil bekleye bekleye bisiklet tamamladım ilk önce forumda 1 ay kadar bi dolaş ne nedir nasıldır diye daha sonra fikirlerin şekillenicek ve hedefin doğru olacak unutma sabır...

• Beğen
@restart

haklısın :)...ancak okul dönemi onunla uğraşmak zor oluyor o yüzden hazır tatildeyken alayım istiyorum...

@restart

peki sizin 300 tl civarında tavsiye edebileceğiniz bir model varmı :)

Bunca kişi farklı önerilerde bulunduysa bence bir daha düşün derim acele davranırsan dezavantajın olur 300tl o linklerdeki bisikleti alıcağına valla hurdacıdan bir bisiklet alsan daha karlı olursun bunu ciddi diyorum küçümseme değil alsanda linklerde göstermiş olduğun o bisikletlerden birisini satamazsın :S

@restart

haklısın :).sanırım bekleyip bir dahaki tatilde almak daha faydalı olacak

Forumun 2.el bölümünü düzenli takip ederek yada aranıyor kısmına istediğiniz şartları yazarak güzel bir bisiklet bulabilirsiniz. En azından o linkte gösterdiklerinizden 50 kat iyi bir bisiklet bulabilirsiniz.

Geri