Scudo Sports

Sizce hangisi ?

Scudo
ben de bu arkdaşım qibi boyamada kararsızım :D her yerde yazdım artk. benm mtb bisiklet burda yazmam sakınca olmuyodur inşallah. orda da yazmıştım fakat pek dikkat eden olmadı. belki burda olur diye sölemek istedim. kadro yeşil maşa beyaz olup da stikerleri nasıl yapabilirm yani nasıl bişe olabilir. illa marka olması qerekmez arkdaşlar herhanqi hareketi, yeşil tonuna uyqun ve hareketli harfler benim istediğim bişey. ama nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilemiyorum. sizce ne yapmalıyım

@nbaboy55
Kusura bakmayın biraz geç geldi yanıt ama..
Ben kendime stiker yaptırdım orjinal kendi markasını :)
Şöyle göstereyim;

http://img30.imageshack.us/img30/6035/sedonax11.jpg

Fıstık Yeşilinin üzerine koyu Yeşil kullandım :)
Ve çok hoş durdu :)
Ya da dilerseniz beyaz bi stiker yaptırırsanız hoş durur :)

teşekkürler dostum :) peki sence gri bir kadroya hangi renkler uyabilir?

yeşil güzel olmuş gerckten
siyah kadro siyah maşa
siyah gidon bogazı
gidon kaliper jant göbeklerine kırmızı
biraz fantazi gibi oldu ama bu arada siyah mat olmalı

benimde sedona x11 ' im var bayram dönüşü boyayacağım fıstık yeşili ve florosan mavi aldım . jantlarım beyaz renk maşa beyaz fıstık yeşili kadro yapıcam yeşil yada beyaz elcik alıcam . Ama bana sorarsan fıstık yeşili haliyle süper olmuş ben çok beğendim :)

eğer imkanın varsa ekipmanlarıda boya kadroyu metalik bir beyaza boya ekipmanları çemberler gidon koruma ıvır zıvır ı turkuaz'a buz mavisi gibi bir renge boyatabilirsin bence hoş olur

http://www.vosvos07.org/etkinlikler/gerceklesenetkinlikler/fotograf/2007-1/ocak2007/22-turkuaz.jpg gibi bir renk

@Onur Artarslan

akrilik boya al istediğin renkde onu sentetik tiner ile incelt ve derin bir bardak olur veya kova olur rakı bardağı gibi uzun derin bir bardağın içine koy boyayı telleti en arkasından bağla batır çıkart 5 sn beklet as hem kolay hem kaliteli olur boyan :)

Mert resimleri eklememiş ama ben yinede söyliyim maşaso-ını siyah renkle değiştirdi, bisikleti simli siyaha boyattı ve ön lastikte Schwalbe Crazy Bob oldu...

Kadro yeşil olarak kalsa bence daha güzel olurdu ve gidonudur jant setidir beyaz olsa yeşile iyi gider:)

Geri