Scudo Sports

Sizce hangisi ?

Hasan Mert

Üye
Tepki
27
Arkadaş bisikletimin orjinal hali Sedona x11'dir.
Kadromu 2 kere boyattım ve hangisinin daha güzel olduğu hakkında sizden yorumlarınızı almak istiyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim :)
Bana göre son hali daha güzel oldu gibi geliyor ama size bırakıyorum..

İşte fotoğraflar:

Benim beğendiğim son haliyle fıstık yeşili x11'im
http://img88.imageshack.us/img88/8584/img2026v.jpg
Bi önceki haliyle turuncu x11'im

http://img687.imageshack.us/img687/5636/img1814e.jpg
Ve son olarak orjinal haliyle x11'im

http://img59.imageshack.us/img59/7688/grnt001a1.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum.
Fikri olan arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa(şunu şöyle yapsaydın filan gibi) sevinirim.
Herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Scudo
zaten artık orginal haline dönme şansı yok sanırım.. ben senin yerinde olsam beyaz kadro üstüne mor aksesuar çalışırdım
. mor pedal, mor jant kenarları mor kablolar gibi.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Mert
bence yeşil kadro uzerıne beyaz ekipmanlar takarak guzel bir renk uyumu saglayabılırsın.Meselabeyaz gidon beyaz jant gibi...

mor ve pembe karışımı kadro metalik yeşil jantlar ve gidon süper olur bence :)

• Beğen
jantlarla gidonu beyaza boya baska bisey yapmana gerek kalmaz.

yeşil beyaz iyi olur bnce..ama şuan boyatmak istesem ben beyaz üzerine siyah takılırdım ;)

• Beğen
Bencede yeşil iyi olmuş. Gidon ve jant çemberlerini beyaz yapsan daha güzel olur.

Forumda bisiklet boyama hakkında çok sorular var sende yapmış biri olarak konu açıp ayrıtılı bir şekilde anlatsan bende dahil olmak üzere herkese çok yardımcı olmuş olursun.

• Beğen
Yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim.
Bende beyaz gidon almayı düşünüyorum ama jantları beyaza boyatmak biraz sorun olmaz mı ?
Uğraştırır gibime geliyor :)
Boyama hakkındada yakın zamanda konu açıcam.

Yeşil hali daha güzel olmuş..ben olsam diğer parçalarlada yeşile uyacak bi renkte çalışırdım..:):):)

• Beğen
@Hasan Mert

butun telleri sokup janttaki boyanin tamamini sokmen gerekiyo. biraz ugrastirici kardo kadar kolay degil ama sanayide kullanilan motorlu tel fircalar var genelde hepsi tezgahlara monte edilmis. ben onlari kullanarak boyayi sokmustum 10dk mi almisti ve boyasi tamamen cikmisti. sonrada kaliteli bi boya ile boyayabilirsin. sakin ucuz boya kullanma jantlar esnediginden ucuza attigin boya zamanla catlamaya ve sokulmeye basliyo(1ay). ona gore kaliteli bisey al bi kere boya kurtul.

Ben jant tellerimi DOT3 fren hidroliğine koydum bir gün bekledikten sonra hafifçe bişeyle sürtünce hemen çıkıyor boyası. Boyalarını söktüm ama hangi boyayla nasıl boyıcağımı bilmiyorum spreyle püskürtmeyi düşünüyorum ama ince telleri boya püskürtürken yarısından coğu boşa gitcek varsa yapan bilen yardımcı olabilir mi?

@Onur Artarslan

Bencede sprey boyayla saçma olur :)
Öyle detaylı boyama yapan arkadaşlar varsa bilgi verirse iyi olur :)

bnce yeşil daha iyi olmuş
yeşil siyahta çok uğraştırmaz hoş olur kanımca.. frenlerin dışını yeşil yapsan mesela (mümkünmü bilmiyorum sadece fikir..)

• Beğen
bende arkadaslarin fikirlerine katiliyorum beyaz bi gidon ve beyaz jantlar daha hoş olur ve bence seleni de beyaz yapsan (deriyle veya kumaşla kaplatılabilir) bence daha da bi güzel olur.bisikletin en güzel yeşil renkken olmuş bence.

Geri