Scudo Sports

Sizce Hangisi

Haak

Üye
Tepki
1
İsim
Hasan
(link) 950 TL

sizce hangisi

(link) 800 TL

Scudo
@Haak mosso daha iyi gibi bana göre , iyi bir servis hizmeti veren yerden alinmasi şartiyla tabi

mosso da hidrolık frenler var kilo olarak daha hafif ve tanıdık bir yerden alıyorum 920 fiyatı 800 tl bırakti taksitli 6 taksit yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@Haak O zaman mossoyu tercih edin derim hidrolik fren keyfi baskadir aytica hafiflik aranilan bir ozelliktir

Decathlon bTwin 500 benim gözümde ÇÖPTÜR,alınmazi.
Mosso üstündeki ekipmanları btwin e göre üstündür.
Öyle Decathlon servis üstün derlerde ben göremedim.2 bisiklette iade etmiş biri olarak.

yukarıdaki yazılı olan mosso nun ozelliklerimi 500 den ustun

Mossonun o iç lastik dış lastikleri doğru düzgün bişeyle değiştirilirse 13.8 den 13 e rahat iner

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Birinden birini alırsın da büyük harflerle başlık neden ?

bu tur boş mesajlarla cevap vermiş olmuyorsun onur fakat mesaj sayın yukseliyor o yuzden soruma cevap vermediğin gibi bende senın boş soruna boş cevap veriyorum. gereksiz soru sormussun.

@Haak Resmi yazışmalar nasıl bir kurala tabi ise, internette yazmanın da bir adabı, kuralı vardır. Bilmemek kabahat değil ancak sizin gibi uyarılmayı gurur meselesi yapanların bu tavrı kabahattir. Burası sizin arka bahçeniz olmadığı gibi benim derdim de mesaj sayımı yükseltmek değil, forum kurallarına riayet edilmesidir. Anladınız mı 'Haak' ya da her kimseniz. Ben sizin boş başlığınıza ve boş cevaplarınıza dolu bir cevap vermiş oldum. Umarım tatmin edebilmişimdir.

tatmin edemedin devam et konuya faydan yoksa fazla gereksiz yazıp post yukseltme gerek yok tartısmaya kimseyi rahatsız etmeye nıyetimiz yok kimseden de adab ve kural öğrenicek yastada degiliz senin pozisyon olarak görev ve yöneticliğin forumda varsa ozaman beni bu sekilde uyar saygı duyarım yok yetkin yoksa bırak bu uyarıyı yetkili kişiler yapsın. simdi gereksiz daha fazla mesaj yazıp tartısmayalım. faydalı konularda insanlara yararın olucaksa cevap vermelisin yoksa susmalısın soz gümüş sukut altın der buyukler. uyarını genede dikkate alıp baslıgı ufak harflerle düzelttim.

ikincisi foruma yeni girmiş bisiklete heves etmiş insanların yeni baslık açmalarına ve bu baslık adı altında fikir ve düşünce görüş bilgilerini beklemelerinin en doğal olandir. Bazı ufak detaylarda hata yapmaları normaldir. dikta ederek insanlara yardımcı olmaktan ziyade nefis ve egonuzu harekete gecirirsin. daha güzel yolları görmelisin bisiklet bir spor dalı ve bu spor dalı tebessüm ve tatlı rekabet gerektiren bir spordur pozitif olmak lazım.

@Haak

@Haak

Öncelikle size kötü bir yorum yapilmamis, neden bukadar öfkelendiniz anlamiyorum. Kurallara gelince siz kurallari okumadan bir yere yazi yazarsaniz sizi normal bir sekilde üyelerde uyara bilir, bunda hic bir sorun yok, her yanlisi yöneticiler göremez bizlerde onlara biraz yardimci olmamiz gerektigini düsünüyorum.
Isteyen her konuyada olumlu yada olumsuz forum sinirlari icersinde oldugu süre her yorumu yapa bilir. Siz biz konu acmissaniz her seye acik olmalisiniz.

Gelelim sizin tavriniza, bence siz yeni bir üye olarak @Onur YCL kardesimizi tanimiyorsunuz ve tanimadan da ön yargili olmussunuz ki kendisi kesinlikle puan artirmak icin ne yorum yapar nede konu acar. Biraz daha yazdiginiz kisileri arastirarak yazarsaniz cok iyi olur ki bu tavrinizla aramizda hic bir yere varamasiniz ve yardimda alamasiniz.

NOT: @Onur YCL kardesimizi birde yönetici arkadaslara sorun isterseniz, belki ne oldugunu daha iyi anlarsiniz. Bence fazla tartismaya gelmez kisilerden birisidir kendisi. Özürdilemenizi istemiyorum ama yine söylüyorum biraz daha dikkat kisilere yazarken.;)

ikisnin de vites sistemleri 7x3 mü

@Murat Cömez Eyvallah abi güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Yazılacak çok şey var ama gereksiz polemik yaratmamak adına yazmamayı tercih ediyorum.

@Onur YCL
Gerek yok zaten onur, anladiysa anlamistir anlamadiysa zaten anlamaz. Bu sebepden dolayi fazla yazmaya gerek yok. Ben kizdiran tarafi sana öyle tavir koymasi oldu.
O simdi kesin olur olmaz seyer banada yazar. :D

Ama kendi tavrinin nasil oldugunu göre bilmesi icin fazla uzaklara bakmamasi yeterli, kendi konusuna bakarsa görebilir gelen yorum azligindan.:koptum:

İlla ki birileri çıkacak "hobimizin" içine edecek.
Bırakın renkler solmasın. Renkleri soldurduğunuz sürece monotonluk artar,heyecan kaybolur,mozaik dağılır.
Neden bu rahatsızlıklar??
Jandarmalık yapmak isteği neyin bastırılmışlığıdır?

Bırakın insanları rahat....raharsızlık duyduğunuz konulara yazmayın yada kibarca uyarın.

Saldırgan kişiliklerin geçmişinde hep ezik geçmiş saklıdır der birileri.

( Bisiklet konusunda yukarıda görüşümü yazdım )

( kimse üzerine almasına gerek yok. GENELE YAZILMIŞTIR )

RENKLENMESİ DİLEKLERİMLE:)

Birileri hep griden yana olsada...Renklerdir hayatı değerli kılan.

http://www.muhammeduguz.com/wp-content/uploads/2014/12/gkkuaresmirainbow8yy8.jpg

. ( Nokta )

Geri