Scudo Sports

Sizce hangisi ?

@cavo.Merhaba.Kullanım amacın genelde asfat ve senede 1-2 defa uzun tur düşüncen varsa Merida Speeder T serilerine bakmanı öneririm.Hem donanım-kalite hemde servis ağı-fiyat alanında iyiler.Speeder T serisinide kullandıktan sonra uzun yıllar değiştirmek isteyeceğini de zannetmem.Zaten asıl kullanım yoğunluğunun şehir içi olacağını söylediğinden ön amortisörlü maşalı bir bisikletin ağırlığını taşımak gereksiz olacaktır düşüncesindeyim.Bol pedallı günler dilerim...

Scudo
Teşekkür ederim @Burçin Çoban. Ön amortisörün şehir dışı turlarda sağlayacağı avantajı göz ardı edeyim mi dersiniz. Vazgeçebileceğim bir özellik gibi geliyor bana da. Genellikle benzer yorumu alıyorum çünkü. Crosway 100 ile ilgileniyordum listemde vardı ama T serilerine hiç bakmamıştım.

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
@cavo.Tabiki şehir dışı uzun turlarda amortisörlü maşanın konforu düz maşaya göre çok fazladır.Fakat hafif stabilize yollar ve asfalt ta düz maşa çokda yorucu olmayacaktır.Lastik seçimi de önemli tabiki.Ağırlıkla şehir içinde kullanmak için fazladan ağırlıklı amortisörlü bisiklet almak o ağırlığı sürekli taşımak demek.Benim yol ve Speeder T3 olarak iki bisikletim var.Çok düşündüm uzun yol turu için Crosway almayı vazgeçtim.Yine de bisiklet sevgi işidir de aynı zamanda.Hangisini severseniz onu almanızda yarar var.Sevmediğiniz bisiklete huzurla binemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: eyupboza ve cavo
Sirrus bence doğru seçim olacaktır

@utku bayburt
Ben, yokuş ve trafiğin tek şerit olarak cm. cm. ilerlediği bir caddenin sonunda oturuyorum. Yokuş çıkarken neredeyse yürüme hızına yakın ilerliyorum bazen. Ya bisikleti elime alıp gideceğim ya da biraz kaldırımda (inşaat nedeniyle kaldırımların büyük bölümü kapalı) biraz araçların arasında gideceğim. En küçük aynakola çok ihtiyaç duyuyorum. Güçlü bacakların işi 2li veya tek aynakol. Benim fikrim böyle.

Geri