Scudo Sports

Sizce gereklimi ?

sayaç gereklimidir ?

• gerekli

• gereksiz

• Toplam katılım
    19

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
bisikletim için sayaç bakıyorum sizce gereklimidir ? ayrıca hangi ürünü önerirsiniz (bütçem 150 tl ye kadar)

Scudo
Hocam olan ekipmanlarınıza göre değişir gerek olup olmadığı temel ekipmanlarınız varsa tamamdır bunlar kask , ön-arka aydınlatma gibi.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Çetin
İlla 150 tl lik olmasada en azından 50 tl lik bi model alabilirsinz zarar gelmez ;)

Bu soruyu sorduğuna göre ilk kez alıyosun bence 150tl lik değilde 60 70 lira civarı bişe bak senin işini fazlasıyla görür

Ben Çinden 4 dolara aldım. Sıkıntı yok :D

@Enigma23 bence yanlış bi mantık herdakka sayaç mı alcak illa alıyımda kurtuliyim diysoa 150 lirasıda varsa 150 liralık alsın

Ama çok gerekli değil diyosa alcak arkadş 50 liralık bi model en azından olsun rlinde

Keyfî bir alet olmasa da olur.

sayaç olmadan da bisiklet gidebiliyorsa...

mesela benimki gidebiliyor, ama bazı bisikletler sayaç olmadan asla diye tutturup bir teker dahi çevirtmiyorlarmış.

çok pahalı birşey almana gerek yok

ilk bisiklete başladığımda bende 150 lira vereyim dyodum sonra telefondan işimi görmeye başladım bütün istatistikler programda ve 10 numara bence sadece anlık hızımı göremiyorum onu görmek için 50 liralık ucuz birşey alabilirim ama acil değil bir ara alırım diyorum çünkü alınacak daha önemli şeyler var bence kaliteli taytlar yurtdışındanda alınabilir kaliteli termal içlikler vs vs ,

@matrixlord aç telefondan strava yı al sana basit maliyetsiz sayaç

• Beğen
Tepkiler: Canince
Geri