Scudo Sports

Sizce gerekli bir aksesuar mıdır?

Tepki
21
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar. Aşağıdaki resimde farklı bir aksesuar buldum. Fiyatı yaklaşık 90 TL'ye geliyor kargo ücreti var mı emin değilim eğer varsa maksimum 30 TL tutar. Gerçekten çok şık duruyor sizce iş görür mü yani almaya gerek var mıdır?

Scudo
Hocam buna o kadar para vermeye gerek yok ki. Basitçe kendi bisikletinin ölçülerine göre kendin de yapabilirsin. Deri kayışlar satılıyor. Kumaşla bile yapılır. İşlevsel duruyor cidden.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Bina içinde indirip çıkarırken işe yarar. :D

• Beğen
Bence hiç gerek yok. Bisikletleri nadiren elde taşıyoruz. Ancak asansörü olmayan yüksek katta oturanlarımız varsa belki düşünülebilir.

Bence fiyatı çok yüksek. Ben kadronun içinden tutup taşıyorum;)

Keyfe keder. Tasima kolayligi saglayacagi kesin ama para vermek yerine sizde buna benzer bir sey yapabilirsiniz. Hatta 3 tane paca bandiyla bile bundan yapilir :)

Bir de fotograftaki bisikleti tasiyan arkadasa uymayin. Ters taraftan tutuyor bisikleti. Boyle tasirsaniz aynakol + zincir + arka vites aktarici ayagi ustunuzu basinizi yag ve leke icinde birakir :)

• Beğen
Bencede fiyatı yüksek ama orjinal bir aksesuar hoşuma gitmedi değil yinede fikrinizi almak istedim :)

Güzel düşünce, fiyatı yüksek. max 10 tl verilir :)

Bence 3 parça sağlam deri ile bir ayakkabı tamircisine gidin, resmi gösterin , 15- 20 tl maliyetle sahip olun.:)

Düşünce iyi kullanışlı bir şey olmuş ama 90 lira çok pahalı ya. Hiç gerek yok o kadar para vermeye. Onun yerine kendimiz birşeyler yapabiliriz oraya.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
benim çok işime yarayacak bir şey ama para vermeye gerek yok. düşünce güzel..

benim işime yaramaz... bisikleti zaten merdivenden arka teker üstünde, şaha kalkmış at şeklinde çok rahat indiriyorum. çıkartırken, bisikletin yerle açısı nedeniyle zaten koltuk altımda taşıyamam... bi tek düz yolda verimli kullanılablicek bi aparat gibi görünüyo.... da tekerlekli bi'şeyi niye düz yolda kendimiz taşıyalım :D
ay bi de tak çıkar, çıkardın ona da çantada bi yer bulmak lazım... valla şimdiden içim sıkıldı... almıyorum ben :D

cırt cırt bant diye tabir edilen bantların genişinden al terzide yaptır kullan 15 lira en fazla tutar. Ara kısmını katlayıp küçük bir çıtayıda araya koydur diktir. Al sana daha orjinal bir taşıma aparatı. Ama gereksiz olur bence. Ben her gün 3 kat çıkarıp indiriyorum.

Geri