Scudo Sports

Sizce Dünyanın en güzel şeyi nedir???

gencizmirli

Forum Bağımlısı
Tepki
338
Bence dünyanın en güzel şeyi ....Bisikletforum üyesi olmaktır:D

Sizce nedir????

Scudo
Bisiklet Dicem Çok abest kaçıcak:D Dünyanın en Güzel varlığı İnsandır...

Tabi ki varolmak...................Bunun dışındakiler bence varlığımızı biraz daha anlamlandırmak için kullandığımız aparatlar.

insanların hayalini bile kuramadıkları gezileri planlamak ve kimse destek olmasa da ne pahasına olursa olsun yola çıkmaktır.
Sevdiğin insan ile beraber uzak diyarlara pedal basmaktır.
Hemde çoook uzak diyarlara.

• Beğen
Tepkiler: nazz
İstek ve ihtiyaçlarımıza göre değişir bence. Çok uykusuzsam uyumak acıktıysam yemek gibi.Çok materyalist bir görüş oldu sanırım:(

• Beğen
Tepkiler: güray
ewet dedığı gıbı nerden bakıldıgına baglı ama tum sartlar olumlu olduğunda (saglık para zaman) bence en guzel sey sewdıklerınle oturup sabaha kadar muhabbet edıp eglenmek hıcbırseye degısmem

Sahip olduğum herşey, dünyanın en güzel şeyi ve şeyleridir. Dostluklar, sağlığım, mutluluğum, bisikletim, ailem, sevgilim...

Benden ırak olan şey, gönlümden de ırak olur yani güzel olmaz. Doyumsuzluk ise ayrı birşey.

@vosvosvos

kesinlikle katiliyorum, içinde bulunulan sartlara göre degisir bu...
Kalabaliklardan sıkıldıysam yalnız kalmak, yalızlıktan sıkıldıysam konuşabilecek tanidik bir yüz, yazin biraz serinlik, kisin içimi isitacak birseyler...

Su an içinse uzun bir tatil...

Şüphesiz ki, '56 Chevrolet Belair Convertible'dır.

eksik olmuş bülent...

at, avrat, silah...

(at: pisletim

silah: beynim

avrat: bayaa düz avrat)

Hiç terdedüsüz bütün çocuklar .
ama özelde benim için benim çocuklarım :) :) :)
Not : insan malesef kendi çocuklarını azıcık kayırıyor . yani vercek bir canı varsa salise düşünmez insan..:)
Yaradan herkese bu mutluluğu yaşatsın onların kötü günlerini göstermesin

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
bence, anne ve baba'nın yaşıyorken kıymetlerini bilmek dünyanın en güzel şeyidir

arınmış ve iyi bir insan olmaktır.bu mutluluğu ve huzuru çevremizdekilere de yayabilmektir...

Geri