Scudo Sports

sizce doğru bi seçim mi?

Gökhan Bey, cevabınız için teşekkür ederim. Rahat rahat istediğim yere gidebilmeki, yorulduğumda veya herhangi bir problemde katlayıp bir taksiye atlayıp dönebilmek güzel olur diye düşünüyorum. Ancak normal bir bisiklet ise ile bu daha zor. 26 jantt olsada katlanabilme önemli bir özellik olduğunu düşünüyorum. O fiyat farkını vermeye değer gibi düşündüm. Hele dediğiniz gibi hız ve sağlamlık açısandan fazla bir fark yoksa.

Scudo
son olarak 26 jant katlanır bisikletlerin katlanmış halini görmeden karar vermeyin
Dahon jack kullanmışdım, oldukca stabil muadillerinden hiç bir eksiği yok, ama katlanma boyutları (özellikle gidonun aldığı şekil) çok hoşuma gitmemişdi
ama tabii bu daha önce dediğim gibi kişiden kişiye değişir
bana şimdi dahon vitesse büyük geliyor
brompton hayali kuruyorum

@gokhan.gursel

Neden büyük geldiğini sorabilir miyim...

Ebat ve ağırlık katlanabilir bisikletlerde ne derece önemli sizce... (20" için)

Aktif bir forum katılımcısı ve gündelik hayatında da katlanır bisiklet sürücüsü olan sizin görüşlerinizi öğrenmek benim için önemli...

Herkese keyifli sürüşler...

@serbes

bana 20" bir bisikletin büyük gelmesi, inanın sadece şımarıklık :)
20" bir katlanır oldukca ideal ama benim amacım gezilerimi yurtdışında gerçekleştirmek, işte bu noktada brompton hem turlara olan uyumu hemde içine sığdığı airporter çantası ile seyahat e teşvik ediyor insanı (brompton makül teker ölçüsüne sahip (18") katlandığında en küçük boya ulaşan bisikletdir)

sizin için önemli olduğunu düşündüğüm bir diğer neden de hatchback arabamın bagajına iki 20" katlanır koyabilmek için bagaj şapkalığını sökmem gerekiyor, ama bromptonda böyle bir gereklilik yok, tabii bu bromptonun en az 1000 euroluk fiyatını açıklar mı orasını bilemem tabii...

@ahmet g.

Merhabalar... Tern 26 jant düşünüyorum.. kaç yıl geçmiş.. neler oldu paylaşın lütfen.. : )

Geri