Scudo Sports

Sizce bu tulum nasıl?

ziyainal

Forum Demirbaşı
Tepki
223
İsim
Ziya
Bisiklet
Merida
arkadaşalar merhaba bu seneden geçti ama önümüzdeki yaz bir aksilik olmazsa çanakkale - ayvalık arası bir tur yapıcam onun için şimdiden malzeme toplamaya çalışıyorum en azından araştırıyorum
linkteki tulum için fikriniz ne olur acaba yerli ve yabancı iki link koyuyorum değerlendirmenizde belki fikir verebilir

(link)

(link)

Scudo
Yaz için -10 derece tulum almak bana pek mantıklı gelmedi ama yine siz bilirsiniz. Yaz için +15 tulum yeterli olacaktır görüşündeyim.

@cpt.erhan çok haklısınız ama ilerde bir gün son bahar yada bahar ayında tur yaparsam diye düşündüm. ağırlığı sizce tatmin edici mi

Ağırlığı gayet başarılı. Bende tam buna ilişkin araştırma yapıyodum. Gayet faydalı buldum.
(link)
(link)

Seçiminizde yardımcı olabilir belki. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
Bence sonbahar ve bahar ayları içinde -10 derece sizi fazla sıcak tutacaktır. Yinede daha fazla bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur. Ben bunaldığım için açılabilir tulum kullanıyorum.Yorgan gibi kullanıyorum. +15 bana yetiyor. Bahar ayında kullandım ve yeterli oldu.Ama dediğim gibi çok üşüyen birisi değilim.

@cpt.erhan hocam kullandığınız tulumun linki var mı hatta çadırın :) paylaşırsanız çok memnun olurum

(link) bu kullandığım çadır. 2 kişilik. Tek kişilik olanda mevcut. Kimi arkadaşlar bisiklet için uygun olmadığını düşünüyor. Sebebi de rulo halinde toplanamaması. Ama ben bagaja güzelce bağlayarak bu sorunu çözüyorum. Bu da uyku tulumu (link) . Ben bu ürünleri yurt dışından daha ucuza alma imkanım vardı o şekilde aldım. Çadırdan çok memnunum. Uyku tulumuda dediğim gibi pek üşümediğimden işimi görüyor

internetten almak yerine deneyip rahatlığına bakıp yerinde almak daha mantıklı değil mi

@Nautica bencede doğrusu o ama bazı illerde bu tip ürünleri bulmak gerçekten zor. Ben bunları aldığımda Dechatlon daha Antalya da açılmamıştı. Arkadaşın da imkanı olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
Yaz için kullanılacaksa ipek uyku tulumları oluyo.
(ipekten yapılmış, ve ağırlıkları da 150-200 gr)
Çadır olarakta ortasından tek pol geçen 1 veya 1+1 kişilik modellere bakarsan (onlarda 1.5 kilodan başlar)
Baya hafif bir çantan olur

@Nautica

@cpt.erhan

trabzonda yaşadığımı belirtmek isterim henüz burda decathlon yok :) herkese yardımları için teşekkürler

Geri