Scudo Sports

sizce başlangıç için nasıl bir seçim ?

Ben nisanın ortasına doğru almıştım. %95 asvalt yolda kullandım. Her ne kadar asvalta asvalt demeye bin şahit istersede...Şu ana kadar basit vida sıkılması, vites rötüşleri dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Amatörce yağlamasını, temizlemesini yapıyorum hepsi bu. Km olarak da fazla yol kat etmedim aslında. Belki o yüzden fazla sıkıntı yaratmadı.

Scudo
@sefa.bayrak

@m.fidan

@sefa.bayrak

@Ahsen Okyay

butun ıyı dıleklerinız ıcın hepınıze tesekkur ederım. Bu arada yenı başlayan birisi için tavsiyeleriniz varmı. Birde bu modelde arka attırı ci ve masadan genelde memnun değil kullananlar ben şimdilik memnunum ama imkanım olursa kısa turlara çıkmak istiyorum o zaman bu parçaları mutlaka değiştirmeli miyim yorumlarını z için şimdi den sağol un

@esmer

Yok, ben kullanıyorum 520, gayet sağlam alet :in:

@Ertuğrul Mengi

peki bunun menüsündeki ody clr gibi ifadeler ne anlama geliyor ben pek anlayamadım da sizin bilginiz varmı menüsü hakkında

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

Güle güle kullanın. Bu arada iyi pazarlık etmişsiniz tebrik ederim :).

güle güle kullanın aynısını taksitle 580 e aldık efordan ben daha önce xc 500 aldım 2 ay önce aradaki farkı anlayabiliyorsunuz kilo farkıda var başlangıç için olabilir:)

hayırlı olsun yerinde tercih olmus. kron xc 250 bende 2012 serisi turuncu yeni aldım.seninki tabiki yeni model.mekanik disk almasan daha iyi olurdu v-frende tutusuda cok iyi.mekanik ve hidrolikte kullniyorum ses gelmesi normal.kırda bayırda test yaptim.makine gayet cok iyi sorun yok.seninkinde boyle nasıl sorun cıktı acaba anlamadim.cok agresif kullandigim halde cok saglam.gobekler rulmanlı cok iyi.montajlama- ayar-sıklama kendim yaptim.gırj gırj sesinin mekanik diskten gelmesi lazim.kullanilan compenant rulmanlı cok iyi.sorun cıkartacagini sanmam.pul takmasına anlam veremedim acıkcası.galiba mekanik diskin papuc dengesini ayarlamistir.boslukları. pahali markalarada bindim ama tecrubemde var bu bisikletten zevk almak apayrı.arka çatalların buklumlu olması krona ait özel tasarım.rijitlik.compenantlar gayet saglam.uzun tura cıkabilecek kalitede oldugunu soylebilirim.cıkanlarda varmis bunuda soyluyum maşası kitlenmiyor ama sertlik ayarı var.gayet sert.epicon-nrx maşa da kullaniyorum..kilitli maşa 1-2 cm boşluk mutlaka oluyor.bundaki maşada pat diye 13 cm gibi abarti içe gomulmuyor.sertligi var.parasına gore cok iyi.paran coksa yenisi taktir:D masraf sadece.esk yabancı sayilmaz..ehir icinde city tour lastikle performans daha fzla olur.arazide rubena tak dağ tepe gez.city sport şehir tarzı 28 inc bisiklet almanada hic gerek yok.mtb dual sport imkani sunuyor.28 inc jantlıda var sanki ne oluyor:D.hic gerek yok.

:) Bisiklet Süper,Fiyat iyi.Yollar senin.Hayırlı Olsun,Allah kazadan beladan korusun.Bol Pedallar...

@Kadir Altuntaş

teşekkürler sağolun 2. Günde yüz km yi geçtim :)

@Atilla.C

sağolun pazarlık epey uzun sürdü ama en sonunda bu fiyata düşürmeyi başardım yanında birde saydığım hediyeleri alınca daha güzel oldu tabi :)

@turgaygungor

xc 500 ü de 650 ye bırakmıştı ona da baktım ama ne bileyim içime bu sindi arada 130 o fark vardı yanımdaki arkadaşlar çok fark olmadığnı söyleyince hepten 250 yöneldim belkide cebimdeki paranın kuruşuna kadar vermek istemediğimdendir. Ileride masa ve arka attırı cı yi değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz varmı dir teşekkürler

500 ünde maşası dandik zaten kardeşim tek zayıf yönü o kitliyosun en ufak engebede tak tak vuruyo ayrıca frenlemede aşağı doğru inerken titreme yapıyo ama 24 vites olması falan bide vites kalitesi daha iii fren olları falan o yüzden dedim tabiyki bütçede önemli ..

@esmer

Odo - Toplam yaptığın kilometre ( resetlenmez )
Dst - Sürüş mesafesi, 150km'ye kadar ki sürüşlerinin mesafesi, 150 den sonra 0 a dönüyor sanırım
Cal - Kalori
Rpm - Tekerin dakikada kaç defa döndüğü
Avs - Ortalama süratin
Max - En yüksek süratin
Kronomotre birde sürüş süreni gösteren menüsü var, vede saat.
Set tuşuna basılı tutarsan bunları resetleyebilirsin. ( Kronomoetre sayarken resetleme yapmaz )

Odo menüsünde set tuşuna basarsan lastik kalibresi menüsüne girersin, 26 seçmen gerekir.

@gok

yorumunuz için çok teşekkürler bu konuda tecrübeli olduğunuz çok açık mesajınızi okuduktan sonra bu modeli almakla iyi yapmisım dedim kendi kendime. Evet söylediğınız gibi kadro dizaynı ve renk uyumu çok hoşuma gitti. Birtek aldığım gün o gıj gıj ses geldi onuda hallettiler zaten ama nden pul taktı hala anlamış değilim . Suan için hıc bır sorunum yok. Herkez mekanik diski yerden yere vuruyor ama ben Suan için çok memnunum tutmama yada sürtme hiç yok. Zaten Ileride mutlaka hidrolik takacağım bu konuda bana yardım edersenız cok sevinırım birde bu lastik konusunda cst marka önerirmisın

@turgaygungor

arada 130 tl vardı o paraya orta yollu kılıtlenebılır bir masa alınır dediler ama siz ne düşünürsünüz . Ama Suan için masadan ve disk frenlerim den memnunum

Geri