Scudo Sports

Sizce 2019'da bisikletlere ne kadar zam gelir?

Bugün bakım için gittiğim serviste, servise tahsilat için gelen accell bisikletin elemanı ile servis sahibi arasındaki muhabbet tam da bu sorunun cevabıydı. %50 dediler. %30 zam yapıp lastiği, vitesleri bir kalite düşük takabilirler şeklinde de konuşuldu. Ama bunlar hep tahmin tabi.

• Beğen
Tepkiler: filyasatakan
Scudo
Biraz birikmiş param vardı üstünü de borç alıp yeni bisiklet almayı düşünüyordum ama vazgeçtim elimdeki parayı tutma kararı aldım artık doksanlı yıllarda yaşadığımız olaylar ortada bir gecede herşey altüst olabilir ekonomi çökmek üzere pamuk ipliğine bağlı eğer elinizde ekipman bisiklet varsa kıymetini bilip yenilemeyi malesef erteleyin artık hobi de yeni ürünlerde bize haram gibi duruyor:(:agla:

@Buğra Ünalan
Kapatıyor dükkanı. Ellerinde kalanlar satilana kadar bildiğim kadarı ile

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Muhammet Ertop %50 gene makul bir zam nereden baksan kur ikiye katlandı hocam ama %50 zam bile öyle bir para ki satışlar azalacaktır ve fiyat olarak agresif olan ve zammı daha az firmalara yönelecektir insanlar

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
@mertznc
Türkiye ye özgü modeller gelir. Misal, evropası xt lı olan model tr de hint mali aynakollu olabilir.

Aktif Pedal %20 daha fazla olacak gibi bir şeyler demişti. Mevcut haliyle 15.000 olan bir Venge 20.000 olacak dolar kuru + %20 zam ile.

Önümüz de ki sene piyasa da bisiklet bulamayabiliriz. Eldekiler satılabilecek oran da zam ile eritilmeye çalışılır, yeni sipariş büyük olasılıkla çok az miktar da verilir. 2019 her kesim için çok zor bir sene olacak Kriz tam da önümüz deki senenin siparişlerini verme dönemine denk geldi. Bu yüzden firmalar çekinip ona göre tedbir alacaklar. En iyi ihtimal, alacağınız bisikletin ücretini bayiye verip bir kaç ay bekleyerek getirtebilirsiniz.

Yeni bisikletler pahalanacağı gibi, buna paralel 2.el piyasa fiyatları da artacaktır.

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
2 sene önce almayı düşünüp vazgeçtiğim 4000 TL'lik bisiklet şimdi 9000 Bin TL olmuş. Artık eldeki bisiklete ufak tefek düzenlemelerle idare etmeye çalışacağız.

Carraro 052 nin liste fiyati 3.182 tl. Temiz ikinci elleri ise 2700-2600 bandında. Seneye bunu güncelleyeceğim.Bakalım sıfırının fiyatı ne olacak, ikinci ellerinin fiyatı ne olacak?

• Beğen
Tepkiler: filyasatakan
@C.Koc
ben diyecektim bunu da vazgeçtim bir şekilde.

bisiklete ne kadar zam gelir çok naif bir dert doğrusu. Komşu neler yaşadı hiç haberiniz var mı mesela, hayır orda hayat kalitesi nispeten yüksek. bizde o da yok. HAYIRLISI NE DİYELİM

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@yavz0r zarrn her seye zam geliyor hocam,dahq da gelecek.Ne yazıkki boyle burasi adi adi ustunde BISIKLETFORUM olduğu icin bueada goda foyatlarina gelecek zamlari konusmak daha naif olurdu.Evet komsumuz kris olduğunu kabullendi ve yardim aliyor eu dan alıyor imsallah bizim sonumuz oyle olmaz diye dua etmekten baska şansımız yok

2019 sezonu başında sıfır 2017-2018 bulursanız nispeten fiyat uygun olur ama 2019 modeller yeni kurdan geleceği için benim tahminim %50 -60 civarında. bence şimdi bisiklet ve aksesuar için güncel kuru yansıtmamış bir satıcıdan bol taksitli almak lazım. 2017 kasımda almanyadan brooks flayer seleyi 240 TL almıştım. şimdi 420 tl. sonuçta sirkülasyon neticesinde yeni mallar yüksek fiyattan girecek, eldeki malların fiyatını yukarı çekecek.

bu sabah bir bakayim sitelere dedim ; Mosso su an 500.-TL zam yapmis 760CB serisine , lapierre 'de internet sitesinde halen "EURO kur 4,50 sabitledik" diye reklami var, bugun soracagim , gercekten kur sabitlemesi var mi ve model var mi diye. buradan da bilgileri paylasirim. su an 2018 modellere zam az gelecektir bence , stoklar eriyene kadar ancak 2019'lar da fark cok fazla olur. su an 3000.-usd lik yurtdisi satisi olan bir bisiklet TR'de , kur x 6,50 = 19500.-TL ve vergi ve bayi kar'i derken minimum 23-24000.-TL'den satilabilir diye dusunuyorum, yaniliyirosam , bir hesap hatasi varsa duzeltiniz lutfen.

@Serkan Mıstınoğlu

Abi çok iyimser yaklaşmışsın. :D
Hali hazırda şu ürüne bakmanı öneririm. :D
(link)

Geri