Scudo Sports

Sizce 2019'da bisikletlere ne kadar zam gelir?

Desert Fox

CARRARO Sportive 321 Deore
Tepki
1.364
İsim
TAHA
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Evet arkadaşlar euro ve dolar başını aldı gitti,2018 modellerin çıktıgı zamanlara göre neredeyse 2 kata çıktı döviz.Tabiki de bir sürü ekipman yurtdısından geldiği için zam kaçınılmaz olacak.Benim gibi 2019 yılında bisikleti yenilemeyi düşünen arkadaşlar vardır burada.Sizce ne kadar zam gelir? Sizce %100 gibi rakamları görür müyüz?

Scudo
Uzun bir düşünme süresi sonrası iki hafta önce toplamak için bisiklet parçalarının siparişini verdim. Bugün vermiş olsaydım cebimden 4000 TL daha çıkacaktı. Varın siz hesap edin yıl sonuna durum ne olur...

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve BugAdam
@Serkan Mıstınoğlu belki daha da fazla çünkü döviz arttığı gibi ona önlem olarak da ithal mallara ek vergiler getirilecek gibi. ikinci el bile artar seneye

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Valla bu saatten sonra bisiklet bile hayal oldu. En sonunda evde kendimiz imal edeceğiz gibi duruyor.

Birşeyler alacaksanız,hemen alın..Yarın,çok büyük zamlar yapılabilir..

@ahlaksız keşke alabilsem hocam,yok alamıyorum carraro sportive 330 almak istiyorum şimdiki fiyatı 2900 tl bakalım,en erken mart 2019 gibi alabilirim ama o zamana kadar 2-3 kat zam yer mi bilemiyorum,Deore setli bir bisiklete binme hayalim var ama olmuyor işte

2019 fiyatları gelmeden sahibinden 2. el fiyatları çoktan uçmuş olacak :) severiz piyasayı alt/üst etmeyi.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege ve Mtt
Dövizin artması ithalatçının aldığı malzemelerin değerini arttırdığı gibi diğer giderlerini de arttırıyor.
Ayrıca pahalanan bir ürünün alıcısı da azalır bu yüzden bir ürün normal şekilde satarken kar marjını belli oranda tutabilirken
alıcısı azalan bir ürünün kar marjını da arttırırlar. %30-%60 arası artar diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: madao ve Afyon35
Dolar 6.50 olunca %100 bile gelse şaşmam dolar onumuzdeki ay 3 tlye düşmezse durumlar çok kotu olucak :(

• Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
Bi 6 ay önce Cannondale Synapse 105için 8000 tlye peşinde bırakırım demişti Deltabisiklet Bursa. Şu anda sitesinde 16000 küsür yazıyor. Bu muhtemelen hala 2017 modeli. Varın siz hesap edin neye ne kadar zam gelecek. (Bu arada dükkan kapanmış ya da taşındı)

Ben bisiklet sporunu sağlık sorunu dolayısı ile bırakmak zorunda kaldığımdan karbon 105 setli yolumu satılığa çıkardım (normalin çok çok altı fiyatına) Hala da satilamadi işin ilginç yanı. Ya alıcı saçma teklif verdi ya da saygısızca davrandı Satmıyorum sana dedim. Bırakmasam bi 5 yıl daha binerdim herhalde kurdan dolayı.. Sıfır bisiklet almak hayal artık.

Geri