Scudo Sports

siz olsaydınız 2007 corratec super bow funa upgrade edermiyidiniz?

battlestar

Üye
Tepki
2
herkese selamlar. 1 yıl once kilo vermek ve kondisyon amaçlı olarak 2007 corratec super fun aldım aslında bisikletimden oldukca memnunum ama artık bana light kaldıgını farkettim bisikletimi sizce mevcut kadro üzerinden xt xtr gibi üst parçalara modifiye edilebilrimi sizce ?edilirse verim alınabilirmi ? corratec fun kadrosu hakkındaki düşünceleriniz nedir? bu arada bu alet sayesinde 25 kgr verdim . 10 yıl önce ciddi düzeyde triatlon ile ugrasıyordum ama o 10 yıl sonra bisiklet işine geri dödüğümde farkettimki teknoloji dehşet verici düzeyde ilerlemiş. amacım hafif ve orta derecede arazi koşularında bisikletten verim almak sizce artık yeni bir bisiklet mi alayım üst düzey ekipmanlarla donatılmış yoksa mevcut elimdeki bisikleti modifiyemi edeyim sizce corratec superbow fun kadrosu hafif ve orta derece arazi koşulları için uygunmu ?
su anki mevcut ekipmanları bunlar:
KULLANICI TIPI : MTB

KADRO : Biometric Bow Technology Aluminum 6061
ÖN AMORTİSÖR : Manitou Slate Super Lockout 80mm
ARKA AKTARICI : Shimano XT
ÖN AKTARICI : Shimano XT
VİTES KOLLARI : Shimano Deore Rapid Fire
RUBLE : Shimano
ZİNCİR : Shimano Deore
AYNAKOL : Shimano
ORTA GÖBEK : Shimano
FREN ÖN / ARKA : Shimano V Fren
ARKA GÖBEK : Shimano 32 delik
ÖN GÖBEK : Shimano 32 delik
PEDALLAR : VP
GİDON : Corratec
BOYUN : zzzyx 7°
FURÇ TAKIMI : FSA
SELE : Selle Italia X2 Man
SELE BORUSU : Corratec
JANT TELLERİ : DT Champion silber 1.8
LASTİK : Master Grip 2.3/2.1
JANT EBATI : 26"
VİTES SAYISI : 27
AĞIRLIK : 11,2 kg (49cm)

Scudo
Merhaba,

Super Bow serisi çok özel bir seridir. Her türlü upgrade yapabilirsiniz. Bir çok kişi XTR a kadar yükseltti. Kadroya alıştıysanız donanımı daha da yükseltebilirsiniz. Zaten super bow serileri çok hafiftir bir de iyi bir donanım eklediniz mi tadına doyum olmaz.

@ulas

yani superbow funun kadrosu 2000 ytllelik xtr ile yukseltmeye değer bir kadromudur boyle bi şey yaparsam yazık mı olur?

Geri