Scudo Sports

siz olsanız?

alıntı, yapılan bir yorum hakkında hususi bir yorum yapmak için kullanılır. forum kullanmasını bilseniz de bunu bilmeseniz bu çok daha vahim
ben alaycı bi tavır sezdiğim ve durumu yumuşatacak bir smile göremediğim için canım sıkıldı al sana mantıklı neden :) uzatmayalım istersen ben hatalı isem özür dilerim ama sana da tavsiye ederim üslubuna dikkat et münakaşaları ateşleyen en büyük kıvılcım yanlış üslup tur.

Scudo
@mahmutuzun

:) :) Benim size siz diye hitap ederken "sizin" bana üslubuna dikkat et demeniz başlı başına bir üslub hatası. Benim amacım dalga geçmek, küçümsemek, hor görmek yada adını ne koyarsanız koyun. Değil!! :) Bu yanlış anlaşılma için gerçekten özür dilerim. Benim alaycı bir tavrım olduğunu düşündüğünüz fikri açıkçası aklıma gelmedi. Ben de anlam verememiştim neden böyle cevap yazdı diye. :) Kusura bakmayın gerçekten..

Sedona 325 mi carraro 227 mi arasında seçim yaparsan sedona 325 derim. Carraronun arka aktarıcısı deore biraz daha kaliteli.ama sedonanın da öndeki daha kaliteli. Sedonanın lastikleri daha kaliteli. Kadro olarak da sedona iyidir. Ben de zaten sedona 325 alıcam :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri