Scudo Sports

Siz olsanız yapabilir miydiniz?

Mert Ahmet

Daimi Üye
Tepki
224
Siz olsanız videodaki gibi yapabiliir miydiniz ? :)
Açıkçası ben yapamam :)

Scudo
Ben yaparım sonuçta benden değerli değil :)

Ben yapamam diyoruz ama biz bisikletlerimizi kendimiz aldığımız para ödediğimiz için öyle söylüyoruz. O adamların durumunda olsak biz de yaparız bence. En ufağından o kadar para verip özenmenize kıymetli görmenize rağmen hiç bisikletinizi zorladığınız olmadı mı mesela? Elbet bir yerde bisikletinize zarar verecek bir şey yapmışızdır. Ve o yarış anının psikolojisini de göz önünde tutmak lazım. Kittel in yerinde olsam bende yapardım büyük ihtimalle.

Onun kanındaki adrenalin seviyesine, içindeki kazanma hırsına, yarışmacı ruhunun büyüklüğüne hiçbir zaman ulaşamıyacağım için böyle bir kıyas abesle iştigal olur.
Yani diyeceğim odur ki,adamın seviyesi ve bulunduğu haleti ruhiyet bizim kendimizle karşılaştırma yapabileceğimiz seviyede değildir. Elbette normal hayatta böyle patlamalar yaşıyoruzdur ama bu biraz ayrı gibi :)

ben yapmazdım. bu hareketler çok egoistçe. madem o kadar sinirlendin yerleri yumrukla arkadaşım, neden bisikleti fırlatıyorsun, bisikletin suçu ne

o an ki yarış psikolojisiyle yapılır normaldir

Allahtan Türkiye turuna GİANT- SHİMANO takımı katılmadı, şu hareketi Türkiye'de yapacak temiz bi dayak yerdi oracıkta. Sen kimsin 24.000 liralık bisikleti yere vuruyorsun lan diye adama dalarlardı ha.

Bu videodaki olay biaiklettemi yoksa bisikletcidemi (link)

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

@celalettin aktas

Her ikisindede :p :D

Demekki neymis yol bisikletleri de saglammis

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Olaydan sonra Kittel'in bisikletine çiçek alması ...:) Romantik de kerata..
http://www.feltet.dk/octo_cms/files/Feltet.dk/Marcel_Kittel_cykel.jpg

@Hamza Hakkı

Bir de şöyle derlerdi; "O parayla 1 ay geçinen CEO'lar var" :eek: :p

tövbe esteğfirullah tövbe tövbe

@Hamza Hakkı

Tabii canim, o bisikletin 24bin tl ettigini bilen adamlar Marcel Kittel'i tanimayacaklar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Mert E.

Biz işin latifesindeyiz zaten Mert Bey. Yoksa kimsenin öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

@Mert E.

Biz işin latifesindeyiz zaten Mert Bey. Yoksa kimsenin öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

Geri